KAYSERİLİ esnaf Osman Bayırbaş, bir yaşını dolduran kızına aldığı akülü arabayı, kendi otomobili ile süsleterek hediye etti.

Bir züccaciye firmasının Kayseri bayiliğini yapan Osman Bayırbaş, ilk çocuğu olan kızı Rana'nın 1 yaşını doldurduğunu ve onun için anlamlı bir doğum günü kutlaması yapmak istediğini söyledi. Bayırbaş, eşi Rabia hanımla birlikte kızlarına farklı bir doğum günü yapmayı planladıklarını belirterek, ''Kızımın ilk doğum günü için farklı bir şey yapmayı düşündüm. Kızım Rana'ya bir akülü araba aldım ve kendi arabamla, kızıma aldığım arabayı, tanıdığım çiçekçide aynı şekilde süslettim. Hem Kayseri'de ilk olur hem de kızım için bir jest olur diye düşündüm. Kızımın ilk doğum günü ve özel bir şey olsun istedim. İnşallah sever kızım. Daha aklı yetmez ama ileride fotoğraflarını görünce sevinir'' dedi.

İlk çocuğunun birinci yaş gününü kutlamanın heyecanını yaşayan Osman Bayırbaş, çiçekçide süslettiği akülü arabayı, çiçekçilerin yardımıyla kendi arabasına koyduktan sonra evinin yolunu tuttu. Bayırbaş, dairesinin bulunduğu apartmanın parkında, eşi Rabia hanımla birlikte kızı Rana'yı hediyesi olan arabaya bindirdi.


Editör: Haber Merkezi