Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi (KCETAŞ) çalışanları ile veda ziyaretleri kapsamında bir araya geldi. Başkan Çelik, Elektrik Şirketi’nin Türkiye’deki dağıtım şirketleri arasında 1 numara olduğunu belirtti ve bu başarının hep birlikte fedakarca çalışılarak yakalandığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığını yaptığı KCETAŞ’a bir veda ziyaretinde bulundu. Çalışanlarla şirket yemekhanesinde bir araya gelen Başkan Mustafa Çelik, hafta sonu itibarıyla Büyükşehir Belediyesi ve KCETAŞ’daki görevlerinin sona ereceğini hatırlattı. KCETAŞ’ın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni diğer belediyelerden ayıran özelliklerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Bu şirketi birlikte yönettik. Özel sektör dinamizmini ve kamunun hizmet yönünü bu şirkette birlikte sağladık. Bunun sonucunda da KCETAŞ Türkiye’deki 21 dağıtım şirketi arasında her zaman 1 numara. Hep örnek gösteriliyor. Bu anlamda hepinize fedakarca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan çelik, sözlerinin sonunda çalışanlardan helallik istedi.

KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy da 4 sene içerisinde Başkan Mustafa Çelik ile verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Başkanımızın pratik zekası, hızlı kavrayışı ve kritik noktalardaki yönlendirmesinden çok istifade ettik” diye konuştu. Genel Müdür Atasoy, Başkan Çelik’e KCETAŞ, KEPSAŞ, Erciyes Enerji ve Hunat Enerji çalışanları adına teşekkür plaketi de takdim etti.

Editör: Haber Merkezi