Tomarza İlçesi Dadaloğlu Mahallesi'nde düzenlenen 15'inci Uluslararası, 25'inci Ulusal Dadaloğlu şenliklerinde konuşan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Milli helikopterimizi yapıyoruz, tankımızı yapıyoruz. Allah'a şükür askerimizin ihtiyaç duyduğu hemen hemen her silahı yapıyoruz” dedi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kayseri'nin Tomarza İlçesi Dadaloğlu Mahallesi'nde düzenlenen 15'inci Uluslararası, 25'inci Ulusal Dadaloğlu şenliklerine katıldı. Yılmaz şenlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi:
"Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ayrılığa, gayrılığa fırsat vermemeliyiz. Kavga olan yerde kalkınma olur mu? Gelişen ülkeler, kavgayı bir kenara bırakarak, kavga ortamlarını bir kenara bırakarak kalkındılar. Birlik ve beraberlik, dünyadaki en büyük bahtiyarlıktır. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak milli helikopterimizi yaptık, kendi tankımızı yaptık, Allah'a şükür Mehmetçiğimizin ihtiyaç duyduğu hemen hemen her silahı, malzemeyi üretiyoruz."
Şenliğe TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Şenlik anısına Kayseri Valisi Orhan Düzgün Bakan İsmet Yılmaz'a plaket sundu.
 
Editör: Haber Merkezi