Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ’nin yanı sıra Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyeleri ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı. Törende, tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden ve helallik isteyen Başkan Çelik, “4 yılda dünya kadar işi gece gündüz demeden çalışan sizler sayesinde yaptık” dedi. Başkan Çelik’in sözleri ve protokol sırasında çalışanları başa çekmesi alkış ve tezahüratlarla karşılandı.

Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyeleri ile KASKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza töreni Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik, bürokratlar ve belediye çalışanları katıldı.

Törende Hizmet İş Sendikası ile Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyeleri ile KASKİ arasında yapılan toplu iş sözleşmeleri Başkanlar tarafından imzalandı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tüm çalışanlara teşekkür etti. Sözlerine başlarken protokol sırasını değiştiren ve en başa çalışanları koyan Başkan Çelik’in bu yaklaşımı alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Konuşmasında yapılan her yatırımda çalışanların imzasının bulunduğunu vurgulayan Başkan Çelik, “4 yıla bu kadar işi sığdırmamız sizler sayesinde olmuştur. Yaptığımız her yatırımda gece gündüz demeden çalışan sizler varsınız. Tüm projelerde sizin imzanız var” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, görev yaptığı süre içerisinde çalışanların her zaman yanında olduğunu da sözlerine ekledi. Görev süresi sona ermeden tüm çalışanları birimlerinde ziyaret edeceğini ifade eden Başkan Çelik, sözlerinin sonunda çalışanlardan helallik istedi.

Editör: Haber Merkezi