İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Özvarinli sabahın erken saatlerinden itibaren başladığı seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan İlçesine bağlı, Güneşli, Doruklu ve Kızıklı Mahallesi’ni ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

Mahalle sakinlerine seçilmesi durumunda yapmayı planladığı projeler hakkında detaylı bilgiler veren Özvarinli, ilçenin gelişmesi için çaba harcayacaklarını söyleyip 31 Mart Yerel Seçimlerde destek istedi.

İYİ Parti’li Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli’den Güneşli,Doruklu ve Kızıklı mahallerinde vatandaş ziyaretinde bulundu.Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özvarinli,,daha sonra bir ev toplantısı yaparak,belediye başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını Güneşli, Doruklu ve Kızıklıda devam ettiren İYİ Parti’nin Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, ilçenin en kırsal bölgesinden olan Güneşli, Doruklu ve Kızıklıda vatandaşları ziyaret etti. Mahallelerde bulunanan iş yerlerine girerek esnafa sürpriz ziyaret gerçekleştiren Özvarinli, onlarla bir süre sohbet etti. Çevredeki vatandaşlardan yoğun ilgi gören Özvarinli, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

“ PARTİZANLIK YAPMAYALIM VE HEP BİRLİKTE KOCASİNAN’I DÜŞÜNELİM”

Mahalle ziyareti sırasında basına kısa bir değerlendirmede bulunan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli,”Herkesin oyunu isteriz. Çünkü herkese İYİ gelecek şeyler konuşuyorum ben. Kocasinan’ı anlatıyorum.

Başka bir şey anlattığım yok. Dolayısıyla partileri unutalım ve hep birlikte Kocasinan’ı düşünelim” değerlendirmesinde bulundu. Bir kahvehane de okey oynayanlarla selamlaştı, bu esnada Milliyetçi Hareket Partili olduğunu söyleyen bir kişinin yaklaşarak seninleyiz diyerek selam vermesi üzerine, Özvarinli,’de oradakilerin ellerini sıkarak, Aleyküm selam diyerek karşılık verdi. Özvarinli,”Ağabeylerim okeye fazla dalmayalım ve hep birlikte Kocasinan’ı Düşünelim” diye de espri yaptı.

SOKAK SOKAK GEZİYOR

Sokak üzerinde ilerleyen ve sokaktaki vatandaşlarla de sohbet eden Özvarinli, bir bakkaldan aldığı bisküviyi basın mensubuna ikram etti. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanan Özvarinli, gençlerle de ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

Mahalle ziyaretinin ardından Hasan Sami Özvarinli, bir TV kanalında canlı yayına katıldı, gündeme dair soruları yanıtladı.

“HERKESİ KUCAKLAYAN BİR DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ”

Güneşli, Doruklu ve Kızıklı dönüşünde yol kenarında toplanan kalabalıkla sohbet etti. Özvarinli ”Şu anda durduğumuz kadar yeşilli olan bir İlçe Kocasinan, bu üzücü. Benim canımı sıktı. Çocukların rahatça oynayamadığı, spor ve yeşil alanların olmadığı bir ilçe gördüm. İnsanlar mutsuz, mülteci sorunu burayı da yoruyor. Kocasinan’ın birçok mahallesinde yoruyor. Kocasinan da yeni bir anı, huzurlu, herkesi kucaklayan, herkesi ailesi gibi gören, siyasi bir ayrımcılık yapmaksızın herkese pırıl pırıl bir başlangıç sunan bir dönemi hep birlikte başlatacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi