Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.Hiçyılmaz mesajında, “19 Mayıs günü, aziz vatan evlatlarının canları pahasına verilen, bağımsızlık mücadelesinin başlangıç noktasıdır” dedi.

“Bağımsızlık mücadelesinde can veren aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” diyen Hiçyılmaz, “Büyük sıkıntı ve yokluklar içerisinde verilen çetin mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlerimize emanet edilmiştir. Atatürk, böylelikle Türk gençliğine olan sonsuz güvenini vurgulamıştır" diye konuştu.

Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadelenin başlangıcı olan bu günü, tüm gençlere bir bayram ve bir uyanış vesilesi olarak emanet bırakmıştır. Bu manada gençlik, bu günlerimizin sigortası, geleceğimizin de teminatıdır. Millet olarak yapacağımız en büyük yatırım, gençlere yapılan yatırımdır. Yalnızca gençlerine önem veren milletler geleceğe umutla ve güvenle bakabilirler. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

Editör: Haber Merkezi