Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve beraberindeki heyet Müsiad Kayseri Şubesinin genel kuruluna katıldı. Müsiad faaliyetlerinin sinevizyon gösterisinin ardından Genel Kurulda bir Konuşma yapan Ak Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükılıç; Müsiad bizim için önemli ve anlamlı dedi.

Büyükkılıç; İnsanlar içerisinde bulunduğu konumun farkında olmayabilir. Ama Kaygısı olan, buğunda bizi ziyaret ettiklerinde değerli başkan ve başkan yardımcılarımıza belirttiğim gibi ‘’Kaygısı olan her kuruluş bizim için önemli ve anlamlı’’dır dedi.

‘’İNSANLARIMIZA VE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYİ SEVİYORUZ ‘’

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç , bizlere şu an burada Yüksek teknolojiden bahseden başkan yardımcılarımızın sözlerini de çok önemsiyoruz. Tabiki sadece teknoloji değil yapılan yatırımları da. Çok değerli Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Nursaçan Beyefendinin de Kayseri OSB de yaptıklarını katkı koyduklarını biliyor ve onların hizmetlerini de önemsiyoruz. Bizlerin Ankara ziyaretimizde Savunma Bakanımızla birlikte bu konular gündeme geldi. Kayseri Organize Sanayi ile ilgili girişimlerinden bahsetmiş olması bizi yüreklendirdi. Tabi Kayseri deki Uçak Sanayi ve yüksek teknolojilerde konulurken Bakanımız bizi yüreklendirdi. Çalışmalarda Kayseri’nin gündeme gelmesi daha doğrusu gündemde olması, Allah nasip ederse sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu ortaya koydu. İnşallah biz sizlerden çok destek bekliyoruz.

’HİZMET ETMEYİ ŞEREF BİLİYORUZ’’

Herkes bir şeyler yapıyor olabilir ama MÜSİAD ımızın bu alanda etkin olduğunu, deneyimli olduğunu ve bize katkı sağlayacak, destek verecek bizlerinde belediyeler olarak ayrım gözetmeksizin tüm belediyeler adına ben rahatlıkla söylüyorum el ele verip gönül gönüle verip kenetlenip yatırımcı kardeşlerimize, ihracat yapan kardeşlerimize, teknoloji ile buluşmak isteyen kardeşlerimize üniversitelerimizle, organize sanayi bölgelerimizle, sanayi odamızla, ticaret odamızla, borsa gibi kuruluşlarımızla, tekno parkımızla el ele vermek sureti ile Kayserimizi daha yukarı seviyelere taşımak hepimizin asli görevi olmalıdır diye düşünüyorum. İnsanlarımıza ve şehrimize hizmet etmeyi seviyoruz. Hizmet etmeyi şeref biliyoruz. Ne büyük şe Yarabbi bizler bu hizmetlere vesile oluyoruz. Bunun imtihan olduğunun da farkındayız. İnşallah bu imtihanları kazananlardan oluruz dedi.

Editör: Haber Merkezi