Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2020 yılında yapılacak olan yatırım ve çalışmalarla ilgili kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle değerlendirme toplantılarına devam ediyor. KASKİ ile 2020’de KASKİ’ nin sorumluluk alanındaki su ve kanalizasyonla ilgili Kocasinan’da yapılacak çalışmaları değerlendiren Başkan Çolakbayrakdar, “Yapmış olduğumuz her hizmet, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyor ve yüzlerini güldürüyor.” dedi.

Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, KASKİ yetkileri, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Kocasinan Bölgesi’nin 156 bin hektar alan üzerinde şehir merkezinin en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlara daha yaşanabilir bir Kayseri sunabilmek için çalıştıklarını söyledi. Kayseri’deki uyum kültürünün şehre daha güzel hizmetler yapılmasına katkı sağladığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye denildiği zaman; akla KASKİ, KCETAŞ ve diğer altyapı kurumlarla beraber, bütün vatandaşlara hizmet olarak sunulan kurumlar geliyor. Bu noktada Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla ilgili bu kurumlarla paydaş durumdayız. Nihayetinde hep birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Burada en önemli nokta kurumlarla işbirliği içinde vatandaşlara en hızlı şekilde hizmeti ulaştırmaktır. Bu toplantımızda, 2020 yılında Kocasinan Belediyesi’nin sınırları içerisindeki yapılacak olan KASKİ’ nin sorumluluk alanındaki su ve kanalizasyonla ilgili konuları ela aldık. Sahadaki yapmış olduğumuz tespitler, gerek vatandaşlarımızdan bize ulaşan talepler gerek ise muhtarlarımızdan gelen talepler neticesinde bu çalışmaları programlar dahilinde vatandaşlarımızın beklemiş oldukları kalite standartlarındaki bu hizmeti sunabilmek için bir aradayız. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz her hizmet, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyor ve yüzünü güldürüyor. Büyüyen ve gelişen şehrimize ihtiyaç duyulan çalışmaları en hızlı şekilde el birliğiyle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

izmir escort bayan

Başkan Çolakbayrakdar, daha yaşanabilir ve daha modern bir Kocasinan için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi