İncesu Belediyesi ilçe genelinde Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Cami Temizliği ekipleri ilçe genelinde camilerin temizliğini yaparak Ramazan’a hazırlarken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe meydanına Ramazan’ın simgesi olan mahyayı astı. İlçe genelinde Sosyal Yardımlaşma Kurumu, muhtarlar ve Belediye ekiplerinin oluşturduğu listede bulunan 3 bine yakın vatandaşa yardım paketinin dağıtıldı.

Ramazan ayı kutlama mesajı yayınlayan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş vesilesi olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi iklimimizde müstesna faziletleriyle önemli bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyoruz. Sevgi ve merhamet kapılarının aralandığı, endişelerin ve sıkıntıların unutulduğu, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleri olan bu güzel zamanları layıkıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” ifadeleriyle İslam âleminin Ramazan ayını kutladı.

İlmek, bu ayda yetim, öksüz ve mazlumların gözetilerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olunması gerektiğini kaydetti. (1HA)

Editör: Haber Merkezi