Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı için geldiği Kayseri’de seçim irtibat bürosu açtı.

İncesu İlçesi Belediye Başkan adayı Orhan Kaya’nın seçim irtibat ofisinin açılışına katılan Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’na halk büyük ilgi gösterdi. Cuma Namazını ilçede bulunan Karamustafa Paşa Camiinde Partililer ile birlikte kılan Karamollaoğlu, Namaz sonrası yürüyerek gittiği seçim irtibat bürosunda “Saadet gelecek, İncesu gülecek” sloganları eşliğinde büyük coşku ile karşılandı. Yaklaşık 1000 civarı vatandaşın katıldığı açılış öncesi bir konuşma yapan İl Başkanı Mahmut Arıkan, “Bugün burada bir hemşehriniz olarak, bir evladınız olarak bizleri kucakladınız, misafir olarak onurlandırdınız ben hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkür de Genel Başkanımıza biliyorsunuz Kayserimizin 16 ilçesi var. Bir ilçemiz var ki bizim gözbebeğimiz, çok önemli bir ilçe. Kendisine İncesu’nun bizim için ayrı bir önemi olduğunu burayı ziyaret etmesini özellikle rica etmiştik. Bizleri kırmadı buraya geldi. Allah razı olsun.

Kıymetli hemşehrilerim malumuz olduğu üzere seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Bugüne kadar İncesu’ya birçok belediye başkanı hizmet etti. Hizmet etme gayreti içerisinde oldu. Ben buradan hepsine şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Mutlaka iyi hizmetler yapmıştır. Mutlaka ellerinden gelen hizmeti yapma gayreti içerisinde olmuşlardır. Ama bugün burada Orhan Kaya daha iyi hizmeti yapabilecek bir arkadaşımız hizmete talip. İnşallah İncesu gerekeni yapacak ve Milli görüş belediyeciliğini iktidara getirecektir” diye konuştu.

Başkan Adayı Orhan Kaya’da yaptığı konuşmada emanete talip olduklarını belirterek, Öncelikle yoğun programı içerisinde İncesuya bize destek için gelen Genel Başkanıma teşekkür ederim. Ülkemizde bir seçim arifesindeyiz, her seçim bir karar ve kırılma noktasıdır. Özellikle 17 yıllık iktidar döneminde bir yönetici tipi ortaya çıkmıştır. Halka yukarıdan bakan, her fırsatta kendi reklamını yapan, partizan ve ayrımcılık yapan bir yönetici tipidir bu. Biz emanete talibiz diye yola çıkıyoruz. Bakınız emanet diyoruz. Makam demiyoruz. Başkanlık demiyoruz. Emanet diyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde milli görüş belediyeciliği ile İncesu’yu buluşturacağız diye konuştu.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdurkadir Karaduman’da burada yaptığıkonuşmada 31 Mart seçimlerinin başta Kayseri olmak üzere Türkiye de dürüstlüğün hakim olduğu bir seçim olmasını temenni etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’da yaptığı konuşmada, mevcut iktidarın yoldan çıktığını ifade eden Karamollaoğlu, “Biz güzel hizmetleri hiçbir zaman göz ardı etmeyiz. Hatırlarız, amma yanlışlıkları da söylemekten dile getirmekten çekinmeyiz. Yanlışları dile getirmek biri ile olan münasebetleri bozma, ona karşı düşmanca hisler beslemek manasına gelmez. Bir sözümüz var tekrar ediyoruz. Dost acı söyler yalakalar acı söylemez. Bunu herkes bilmeli. Biz diyoruz ki sizinle 40-50 yıldır arkadaşlık yaptık. Bir noktaya geldi 20 sene önce koptunuz gittiniz. Yanlış bir yola girdiniz. Çok ciddi hatalar yapıyorsunuz. Bu yaptığınız hatalar yaptığınız bazı hizmetleri de yok hükmünde kılıyor. Yaptığınız hatalar çok ciddi hatalar. Bir ülkede adalet zedelenirse o ülkede huzur kalmaz.

Adalet mülkün temelidir. Siz adaleti kökünden sarstınız. 1990’ların sonu 2000’lerin başında bizden ayrıldığınız zaman adalete vurgu yapmak için partinizin adını Adalet ve Kalkınma partisi koydunuz. Şimdi sizinle ihtilaf içinde bulunanlar adalet arıyor sizden ve vermiyorsunuz bu adaleti. Yeri geldiği zaman zülm etmekten çekinmiyorsunuz. Bunu dile getirmek bizim vazifemiz. Hem size karşı kardeşlik vazifemiz hem bu vatana karşı en ciddi vazifemiz. Adalet olmadan devlet olmaz, adalet olmadan huzur olmaz. Efendim, çok badireli bir dönemden geçiyoruz. Beka sorunumuz var. Şuanda adaletle uğraşamayız. Mübarekler beka sorunu diye bir sorun var ise adaleti zedeler. Adalet olacak ki bu beka sorunundan kurtulacak ülke” diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Karaman, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, İl Başkanı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak ve çok sayıda partili katıldı.

Editör: Haber Merkezi