Bahçelievler Belediyesi Spor Parkı’nda düzenlenen 2’nci Kuruluş gecesine sanatçı Yaşar Gören ve Davul-Zurna ekibi de renk kattı. Arıtaşlıların bir araya geldiği 2’nci Kuruluş gecesine ev sahipliği yapan Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Uyan, onur konuğu olarak katıldı.İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraşlı hemşeri derneklerinden, Afşinder Yönetim Kurulu üyesi Cafer Çirci, Küçük Tatlıder Başkanı Mehmet Barel, Yedidost Başkanı Erol Kıraç, Andırınder Başkanı Hamdi Çam, Türkoğlu derneği yönetim kurulu üyesi Ali Kalli, Ekinözü Nuri Keskin Binlar, misafir olarak katılan Hafız Beytullah Badem ile İstanbul’da görev yapan Arıtaşlı bürokratlar ile İstanbul’da yaşayan çok sayıda Arıtaşlı katıldı. Geceye katılamayan bazı isimlerde geceye mesaj gönderdi.

 Gecenin açılış konuşmasını yapan Arıtaşlılar Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Çelik, kuruluşundan bu güne Dernek faaliyetlerinden söz ederek İstanbul’daki Arıtaşlılar’dan birlik ve beraberlikten kopmamalarını istediklerini dile getirdi. Çelik ,” Bizleri onurlandıran Sayın dernek başkanlarım,sayın Arıtaş muhtarım, sayın köylülerim ve misafirlerim. Derneğimizin 2’nci kuruluş yıldönümüne hoş geldiniz.Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmadığınız için ve maddi manevi desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.Ülkemizde daha güvenli yaşayabilmek için yapılan iç ve dış terör örgütlerine yönelik operasyonlarda şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı,kahraman gazilerimize acil şifalar dilerim.Derneğimizin bu kadar etkin faal gelmesinde emeği geçen kurul üyelerine teşekkür ederim.Hepiniz hoş geldiniz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan Sanatçı Yaşar Gören çalıp söylediği Anadolu türküleriyle geceye hareket ve eğlence kattı. Ardından sahneye çıkan Davul-Zurna çalıcıları ise geceye ayrı bir renk kattı. Derneğin 2’nci kuruluş yılı gecesine Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Adem Çelik(Başkan),Mehmet Bahçivan, Fadime Dağlı Atak, Nusret Ceran, İsmail Yıldızturan,Ali Yaycı,Sabit Yılmaz,Yusuf Özberk,Aslan Candemir,Hasanali Pamuk,Musa Türkmen,Bülent Köroğlu ve Yusuf Doğan başta olmak üzere çok sayıda Arıtaşlı katıldı.


 

Editör: Haber Merkezi