İyi Parti kayseri Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Nazlı Akpınar ve İyi Partili Mühibe Işık'ın tertipleyip organize ettiği, Kocasinan ilçe Başkanı Mustafa Işık ve yönetim kurulu üyelerinin el birliği ile Engelli vatandaşlara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltı organizasyonunda engelli vatandaşlar ile İyi Partili isimler bir araya gelerek engelli vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlediler. İlçe Başkanı Mustafa Işık yaptığı konuşmada ''Bu etkinliği esasında engelliler haftasında Mayısın ilk haftasında yapmayı düşünmüştük yalnız pandemi dolayısıyla ertelemek zorunda kaldık. Şehrimizde 69 BİN civarında engelli vatandaşımız var. Şehrimizdeki yapılaşma maalesef engellilerimize uygun değil. Engellilerimizle birlikte böyle bir organizasyonda birlikte olarak onların sorunlarını kendilerinden dinleyip bu konuları meclis üyelerimiz ve vekilimiz marifetiyle gündeme getiriyoruz. İyi Parti ile her şey İYİ olacak diyoruz. Siyaset insanla yapılır, insana dokunacaksınız, Kocasinan İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak ileride çok farklı etkinlikler düzenleyeceğiz.'' dedi.

ENGELLİ DEĞİL ENGELSİZ BİR YAŞAM DİLİYORUZ HERKESE'

İyi Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nazlı Akpınar ''İyilerin bir arada olması İyilerle bir yerlere gelmemiz çok önemli. Eski yeni demeden biz hepimiz beraber daha İyi olacağız. Engelli Değil Engelsiz Bir Yaşam Diliyoruz Herkese.'' dedi.

BİRLİK OLALIM SORUNLARIMIZI HEP BİRLİKTE ÇÖZELİM

İyi Parti Üyesi ve ayrıca kendiside engelli olan Münibe Işık yapmış olduğu konuşmada ''Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Sayın başkanlarım ve benim gibi engelli olan dernek arkadaşlarım, aramızda olduğunuzdan gurur duyuyorum. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz hepimiz engelli adayıyız ve engeli olan arkadaşlarız sorunlarımız çok fazla birlik olalım.'' mesajı verdi.

BU FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Kocasinan ve Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkan Vekili Kazım Yücel ''Kocasinan Kadın Kolları Başkan Yrd. Nazlı Hanım farkındalık yaratma adına bu gün Kayserimizde 70 bine yakın bir engelli vatandaşımız var. Bunların biz farkındayız deme anlamında bir sabah kahvaltısıyla bir araya getirdi. Engelli kardeşlerimizin bu vesile ile engel olan yaşam şartlarında bu gün belediye olarak Kayseri’de yaşayan birçok iş adamı olarak engel olan konuların ne olduğunu tespit edip, bunları ilerleyen zamanda engel olmaktan çıkartmak adına bir araya geldik.'' ifadelerine yer veren Yücel sözlerine şu şekilde devam etti. ''İyi Parti olarak bizler bu faaliyetlere devam edeceğiz. Bu gün ki konumuz engelli kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın engel olan konuların çözümü konusunda eski yeni tüm partili arkadaşlarımızla engelli vatandaşlarımızın buluşmasını sağlamaktı. Dertlerini sorunlarını dinleyerek giderebileceğimiz ortamları göz önüne alıyoruz. İnşallah bunların giderilmesi içinde tüm parti birimlerimiz üzerlerine düşen görevleri üstlenecekler.''dedi.

HERŞEY GÜZEL OLACAK

İyi Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ ''Kocasinan İlçe Başkanlığı kendi çapınca çok güzel çalışıyor. Başkanımı ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum. Hepsi çok kıymetli çok değerli. Ekip çalışması, bizlerde iştirak ettik. Davete icabet ettik. Her şey Güzel Olacak.'' ifadelerini kullandı.

BUNDAN SONRAKİ ETKİNLİĞİDE TALAS İLÇESİ OLARAK SÖZ VERELİM

İyi Parti Talas İlçe Başkanı Faik Demir ''Çok güzel bir etkinlik insanlar pandemi döneminden sonra bir araya geldiler. Partimizin ilk kuruluş aşamasından itibaren partimize emek vermiş abilerimizi, kardeşlerimizi gördük. Özellikle Kocasinan Teşkilatı olmak üzere Sayın Nazlı Hanıma teşekkür ediyoruz bizleri anlamlı bir organizasyonda bir araya getirdiği için. İnşallah pandemide bitti umut ediyoruz. Bundan sonraki etkinliğide biz Talas İlçesi Olarak Söz Verelim.'' ifadelerini kullandı.

'KOCASİNAN TEŞKİLATIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

İyi Parti İncesu İlçe Başkanı Mustafa Kayabaşı ''Öncelikle bizleri böyle güzel bir organizasyonu tertip etmelerinden ve davetlerinden dolayı Kocasinan Teşkilatına ve Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim. İnşallah engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda karşılığını bulacağını umut ediyoruz.'' ifadelerinde bulundu.

TÜM YÖNETİMLERİNDE DÖYLE ETKİNLİKLERİN DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ

Etkinlikte konuşan Melikgazi İlçesi Kurucu İlçe Başkanı ve Önceki Dönem İl Başkanı Süleyman Bozkurt, ''Engelli vatandaşlarımızla ilgili böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı çok memnun olduk. Toplumun bütün kesitlerini bir araya getirebilmek, özel insanlarla hayatını normal idame ettiren insanları bir arada kaynaştırmak güzel bir mesaj. Bu mesajı veren Kocasinan İlçe Başkanına ve Nazlı Hanımefendiye teşekkür ediyor tebrik ediyoruz. Tüm yönetimlerinde halka dokunan bu şekilde güzel mesaj veren etkinliklerinde devam etmesini diliyoruz.'' dedi.

HEP BERABER GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIZ

İyi Parti Kayseri Kurucu İl Başkanı Hüseyin Tekin ''Hayat bütün insanlara için olduğu şekli ile devam ediyor. İnsanlar kendi dışlarına çıktıkları zaman başka yaşamları, yaşantıları, artıları, eksileri, coşkuları, hüzünleri görebiliyor. İyi Parti Kocasinan İlçesinin değerli yöneticileri ve Sayın Nazlı Hanım, engelli vatandaşlarımıza yönelik böyle bir organizasyon yapıp davet ettiler. Çok teşekkür ederim davetleri için de, mutlu oldum memnun oldum. Burada çok değerli arkadaşlarımızla ve bir tabir kullanmak istemiyorum bütün insanlar hep böyle eşit gördüğüm için engelli engelsiz diye sınıflandırmamak için. Herkes için bir mutluluk kaynağı olacak bir ortam oluşturdukları için tekrar teşekkür ediyorum, böyle bir günde bulunmaktan da mutluyum dilerim, umut ederim, temenni ederim ki ülkemiz bu karanlık günleri aşarak çağdaş uygar seviyesin de güzel günler görecek. Hep beraber güzel günlere ulaşacağız diye temenni ediyorum.'' dedi.

BURADA BULUNMAKTAN ONUR DUYUYORUZ

İyi Parti Önceki Dönem Kocasinan İlçe Başkanı Yurdaer Şahin ''Harika bir faaliyet emeği geçen düşünen organize eden tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan bizlerde onur duyuyoruz.'' dedi.

HEPİMİZ BURADAYIZ

İyi Parti Kocasinan Meclis Üyesi Osman Türk ''Burada partimizin kuruluşundan bu güne kadar partimizin içerisinde yer alan birçok arkadaşımız şuanda görevde olup olmayan bütün arkadaşlarımızla, engelli arkadaşlarımızla birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Hepimiz buradayız, hepimiz çok mutluyuz. İnşallah buradaki bu havayı bütün Kayserimize, tüm Türkiye’mize yayarak inşallah iktidara yürümeyi arzu ediyor daha iyi bir yarınlara yürüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Talas Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Mustafa Özaşır ''Parti teşkilatlarımız son hızla çalışıyor. Kocasinan Teşkilatının özellikle engelli kardeşlerimizle yapılan bu organizasyona iştirak etmekten mutluyuz. Partimiz her geçen gün büyüyor. İnşallah iktidara geldiğimizde engelli vatandaşlarımızın sorunlarını da çözüme kavuşturacağız.'' ifadelerinde bulundu.

KOCASİNAN TEŞKİLATI BAŞARILI BİR İMTİHAN VERİYOR

İyi Parti Kurucu ve Yüksek İstişare Üyesi Metin Soylu, ''İyi Parti Kocasinan İlçemizde bu etkinlikler devam ediyor. Kocasinan teşkilatı bu konuda başarılı bir imtihan veriyor. Gitmediği köy, kasaba kalmadı. Tüm mahalle teşkilatlarına kadar tamamladılar. Şimdide engelli vatandaşlarımıza bir kahvaltı programı tertip ettiler. Çok güzel bir ortam Tüm Kocasinan teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİNİN ENGELLİLERİN YANINDA OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ İÇİN BURADAYIZ

İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İcabi Yeşilyurt ''Engellilerin bir gün değil her gün hatırlanması gerekli. Aslında bu günlerin daim olması lazım. İyi Parti olarak bir engelli babası olarakda İyi Partinin yanımızda olduğuna inandığımızdan buradayız. Bu organizasyonlar inşallah sürekli olacaktır.'' dedi.

KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ

İyi Parti Genel İdare Kurulu Yedek Üyesi Betül Tosun, ''Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen ilçe başkanımız Mustafa Işık'a ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Bu tarz organizyonları çok sık tekrarlıyorlar. Sosyal faaliyetler bizleri birbirimize daha çok yakınlaştırıyor. Üstelik burada aramızda misafirlerimiz de var. Bu misafirlerimizle zaman geçirerek onları anlamak, onların duygu ve düşüncelerine eşlik etmek, aynı ortak noktaları paylaşmak bizler için çok kıymetli. Bu nedenlede kendimizi şanslı hissediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI KAMUOYUNA DUYURACAĞIZ

İyi Parti Kurucularından Hasan Odabaşı ''Bu günki etkinlik günü ve zamanı olarak da çok ehemmiyetli. İnşallah engellilerimiz ve partililerimiz için şahane bir organizasyon. Engellilerimizin sorunlarını kendilerinden dinleyerek kamuoyuna tüm engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda duyuruda bulunacağız. İyi Parti her zaman olduğu gibi sokaklarda, insanlarla her zaman iç içe buda bizlere değer katıyor.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi