31 Mart Mahalli İdareler seçiminde İYİ Parti adına Kocasinan’da yarışa girecek isim belli oldu. Doktor Hasan Sami Özvarinli, Merkez İlçe Kocasinan Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı MusavvatDervişoğlu, partisinin Kocasinan Belediye Başkan adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ederek İYİ Partiye geçen Dr.Hasan Sami Özvarinli’yi belirlediklerini açıkladı.

“ASIL KONU KOCASİNAN’IN GÖNÜL İTTİFAKIDIR”

Yazılı bir açıklama yapan Dervişoğlu şu ifadelere yer verdi: İYİ Parti olarak Kocasinan’ın hak ve hukukunu korumak, gelişmesini sağlamak, modern bir kente dönüştürmek siyasi kaygılarımızın çok ötesindedir. Siyasi partilerin kararlarının da üzerinde bir kararın olduğunu akıldan uzak tutulmamalıdır. Bu nedenle bizi ilgilendiren asıl konu Kocasinan’ın gönül ittifakıdır.

“KOCASİNAN HALKININ BAŞKAN ADAYI DR.HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ’DİR”

Gönülleri birleştirecek kişi olarak Hasan Sami Özvarinli’yi gördüklerini belirten iyi Parti Genel Başkan Yardımcısı MusavvatDervişoğlu,”Sadece İYİ Parti değil, Kocasinanilçemizde yaşayan tüm halkımızın belediye başkan adayı olarak kamuoyuna ilan ediyor, kendisine başarılar diliyorum”ifadesini kullandı.

MİLLET İTTİFAKI’NIN KOCASİNAN ADAYI ÖZVARİNLİ’NİN İLK MESAJI

İYİ Parti Kocasinan adayı olarak belirlenen Dr.Hasan Sami Özvarinli,ilkmesajını verdi.Özvarinli,”Kocasinan’ın geleceği ve Kocasinanlıların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm Kayserililere içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Dr Sami Hasan ÖZVARİNLİ KİMDİR: 1983 yılında Kayseri Kocasinan ilçesi Gevher Nesibe mahallesinde dünyaya geldim. 6 çocuklu bir ailenin oğluyum. Babası Cemil Özvarinli hububat ürünleri toptancısıdır, Annesi ise ev hanımıdır.

Kocasinan ilçesinde bulunan cıngıllı ilköğretim okulunda eğitim hayatıma başladım.2002 yılında Sivas Cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi kazanmak suretiyle eğitim hayatıma devam ettim. 2009 yılı sonunda Kayseri İncesu devlet hastanesinde acil doktoru olarak vazifeme başladım. 2010 yılında Sivasdoğumlu Ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi mezunu edebiyat öğretmeni eşim Gülçin Munar ile hayatımı birleştirdim. Mehmet cemil ve Miralpfırat isminde iki çocuğum vardır. 2010 yılında İncesu devlet hastanesi başhekimliği ve İncesu sağlık grup başkanlığı vazifesine atandım. 2013 yılında istifa ederek devlet memuriyetine son verdim. 2014-2016 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi ilçe yönetim kurulunda görev aldım. Bazı özel hastanelerde hastane başhekimliği ve farklı görevlerde vazifeler gerçekleştirdim ve görevler yaptım. Şimdi ise özel Acıbadem Kayseri hastanesinde doktor olarak görevime devam etmekteyim.

Editör: Haber Merkezi