KALDER Kayseri Temsilciliği ve Boytaş A.Ş. işbirliği ile Boytaş Tesisleri’nde, EFQM Mükemmellik Modeli Uygulamaları Deneyim Paylaşım Semineri yapıldı.

Seminere, 40 farklı kurumdan 85 orta ve üst düzey yönetici katılırken, seminerin açılışında konuşan Boytaş A.Ş Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eker, “İşletmemizde Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarını yıllarca çok içten şekilde destekledik. Özellikle EFQM Mükemmellik Modeli uygulamaları ile organizasyonumuzun daha da kurumsal hale geldiğini belirgin şekilde gördük. Bu çalışmalarımızın bir ürünü olarak KalDer’den 2012 yılında Mükemmellikte Başarı Ödülü aldık.

Aslında mükemmel kurum yoktur, mükemmele yolculuk vardır ve ödül sonrasında çalışmalarımız durmuş değil artarak devam etmektedir” dedi. Eker, “KalDer’in Kayseri’de temsilcilik açması ile faaliyetlerinin arttığını da görüyoruz. Birlikte düzenlenen bu seminer ile deneyimlerimizi değerli katılımcılarla paylaşmaktan son derece memnunuz. Benzer şekilde gelecek taleplere de kapımız daima açık olacaktır” diye konuştu.

Mükemmellik Ödülü Verimi Arttırdı

KalDer Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Salih Yalçın da KalDer ve EFQM Mükemmellik Modeli’ni tanıttı; Ulusal Kalite Hareketi hakkında bilgi paylaştı. Boytaş A.Ş. Sistem ve İş Geliştirme Müdürü Mustafa Taşçı, Sistem ve İş Geliştirme Şefi Mustafa Konuk, Kalite Yönetim Müdürü Faik Yıldız ve Planlama Müdürü Özkan Yıldırım, kurumlarındaki EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarını katılımcılarla paylaştı. Boytaş yöneticileri Mükemmellik Modeli sayesinde daha verimli çalışan, rakamlarla konuşan, kendi öz değerlendirmesini yapabilen, tüm paydaşlarının beklentilerini doğru şekilde anlayıp bunları karşılamaya çalışan bir kurum olma yolunda modelin çok önemli katkılarını gördüklerini belirttiler.


Seminer sonunda KalDer Kayseri İstişare Kurulu Başkan Vekili Murat Başyazıcıoğlu böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Boytaş’a teşekkürlerini ifade etmek adına Taşçı’ya bir plaket sundu. Başyazıcıoğlu, İstişare Kurulu olarak aldıkları karar gereği benzer deneyim paylaşım platformlarını ilerleyen aylarda da oluşturacaklarını belirtti.




 
Editör: Haber Merkezi