Kayseri Sanayi Odasında gerçekleşen Genel Kurul ve şube açılışına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Mimarsinan OSB Başkanı Mehmet Karabulut, Türkiye Kalite Derneği Başkanı Yılmaz Bayraktar, Eskişehir, Bursa, Ankara ve İzmir Şube Başkanları ile birlikte Kayseri KalDer üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

İlk Genel Kurul Toplantısında Divan Başkanlığını Kayseri Ulaşım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut’un yaptı. Yeterli çoğunluğun sağlanması ile birlikte yönetim kurulu oylaması gerçekleştirildi. KALDER Kayseri Şubesi ilk Genel Kurulunda konuşan Türkiye Kalite Derneği Başkanı Yılmaz Bayraktar, KalDer’in misyonu ve çalışma modelinden bahsederek, EFQM modeli ile sadece kurum ve kuruluşlara değil topluma yön vermeyi misyon ediniyoruz, yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

Kayseri KALDER Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz yaptığı konuşmada,“Bugün, 22 yıl sonra ilk kez bir KalDer Şubesi siz değerli üyelerimizin desteği ile faaliyete geçiyor. Sizler de bu tarihi ana şahitlik ediyor ve heyecanımıza ortak oluyorsunuz. KalDer Kayseri, 2014 yılında kuruluşundan itibaren merkez KalDer misyonuna uyumlu şekilde Kayseri ve civarındaki illerde Toplam Kalite Yönetimi felsefesi konusunda bilinçlendirme faaliyetlerini yürütmeye, ülkemizin 2023 vizyonu çerçevesinde rekabetçi kurum ve kuruluşlar oluşturulmasına katkı sağlamaya tüm gücüyle devam etmiştir. KalDer Kayseri, üyelerine değer katmak ve kurumlarda Toplam Kalite Yönetimi felsefesini yaygınlaştırmak için daima emek sarf etti. Bundan sonraki süreçte de KalDer Ailesi’nin, siz değerli üyelerimizin ve değerli kalite gönüllülerinin destekleriyle daha güçlü bir şekilde faaliyetlerimize devam edeceğimize inanıyoruz. Yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri’ni tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. İlerleyen süreçte Kayseri Sanayisinin kalkınmasına destek olmak adına sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isteriz.” dedi.

KalDer Türkiye genelinde 5 şube 3 temsilcilikle faaliyet göstermekte olup, 810 tüzel 700 bireysel üyesi bulunuyor. KalDer, misyon ve vizyonu doğrultusunda Kayseri ve çevresinde mükemmellik anlayışını kurumlarda yaygınlaştırmak için faaliyetler yürüten KalDer Kayseri 2022 yılı itibariyle Şube olarak faaliyetlerine devam edecek. KalDer Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığına Erkut Korkmaz seçilirken, Yönetim Listesi aşağıdaki gibi gerçekleşti.

YÖNETİM KURULU ASIL

Erkut KORKMAZ- Erkut İnşaat Yapı End. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü- Kayseri Sanayi Odası YK Üyesi

Ebru KANTARCI KAYAOĞLU- MUKA Elektronik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi

Feyzullah GÜNDOĞDU- Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Türkiye Başkanı

Nihan SERT - Orta Anadolu T.A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü

Salih YALÇIN- Kayseri Model Fabrika Genel Müdürü

Veysel ASLANKAYA- Kilim Mobilya Kanepe San. ve Tic. A.Ş. Panel İşletme Müdürü

Yusuf ÖZKAYA-Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş. Tedarik Zinciri Müdürü

YÖNETİM KURULU YEDEK

Hülya TİRİTOĞLU -Tirbaş Gıda İnş. Teks. San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. İbrahim AKGÜN- Abdullah Gül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı

Prof. Dr. Lale ÖZBAKIR- Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı

Metin KANTARCI- Milenyum Metal Dış Tic. ve San. A.Ş. Genel Müdürü

Muharrem YERER- HES Hacılar Elektrik San. ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü-Erciyes Anadolu Holding İnsan Kaynakları Direktörü

Dr. Özgür ÖZDEMİR - KASKİ Genel Müdürlüğü Genel Müdürü

Şule HÜSREVOĞLU - Aspilsan Enerji San. ve Tic. A.Ş. Üretim Müdürü

DENETİM KURULU ASIL

Özlem BAŞ - Simfer Ser Dayanıklı Tüketim Malları İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Fikri Haklar Müdürü

Ayşegül SÜNBÜL- Sunbera Danışmanlık Kurucu - İletişim Danışmanı

Yusuf Kenan ŞİMŞEK- Kemerli Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü

DENETİM KURULU YEDEK

Elif DEMİROK PINAR- Pınarsan Plastik San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü

Hüseyin KARADELİ- Mondi Yatak Yorgan San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı

Murat SERT- KİM Kayseri İleri Malzemeler San. ve Tek. A.Ş. Genel Müdürü olarak belirlendi.

Editör: Haber Merkezi