Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kardeş Belediye olan Bursa İnegöl Belediyesinin gerçekleştirdiği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinde iki kardeş belediyenin bir etkinlikte buluştuğunu söyledi.

Kardeş Belediyecilik ile Anadolu'nun ortak değerler ve kültürel işbirliğinin sağlandığını hatırlatan Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu, "Kardeş şehir İnegöl Belediyesi ile kültürel ve sosyal işbirliği, ortak Anadolu değerlerinin paylaşılması ile etkinlikler gibi birçok çalışmayı yerine getirmektedir. Zaten kardeş belediye olmanın esası bu temellere dayanmaktadır. İnegöl Belediyesinin gerçekleştirdiği bu kültür ve sanat festivalinde kardeş belediye olarak bizlerde iştirak ettik" dedi.

Bu tür etkinlikler ile ortak değerlerde birleşerek vatan bütünlüğü ve aynı duygu ve düşünceyi paylaşan halklar arasında barış sağlandığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, kardeş şehir İnegöl Belediyesince organize edilen bu etkinlik ile iki Anadolu belediyeleri bir araya gelerek birçok güzel projeyi ve yatırımı paylaştıklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi