Kars,Ağrı, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği İş Adamları Sinan Kurt ve Senan Kurt sponsorluğunda Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç ile Kocasinan Belediye Başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar onuruna akşam yemeği verdi. Yemeğe Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdırlılardan da çok sayıda davetli katıldı.

Samanyolu düğün salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kars Ardahan ve Iğdırlılar Derneği Başkanlarının yaptığı selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Kocasinan Belediye Başkan adayı Ahmet Çolakbayraktar, dört yıllık belediye başkanlığı döneminde ilçeye yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Çolakbayraktar, ayrıca seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle ilgilide sunum yaptı.

Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç'ta, konuşmasında altında imzası bulunan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 20 yılı aşkın belediye başkanlığı yaptığını anlatan Büyükkılıç, bu süre zarfında kimseyi ötekileştirmedim. kimin sorunu varsa kimin isteği varsa dinledim ve elimden geleni de yapmaya çalıştım. hiç bir zaman Avşarı, Alevisi, Çerkezi, Kürdü diye ayrım yapmadım.hepsine eşit hizmet verdim. onların sevincine ortak oldum, acısını paylaştım. şimdi bir yola daha çıkıyoruz. hizmetimizi bir ilçede değil 16 ilçede sürdürmeyi düşünüyoruz. inşallah sizlerin desteği, sizlerin yardımı ile bunu başaracağız. 16 ilçemizle birlikte büyükşehir belediyemizin anahtarını cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur ittifakı ortağımızın Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye vermek istiyoruz. bunu sizlerin desteği ve yardımları ile başaracağız dedi.

Salondaki davetlilere de seslenen Büyükkılıç, ‘’Doğduğu topraklara vefalı, doyduğu topraklar sevdalı olan kardeşlerim Cumhur ittifakına verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı ile inşallah bu dönemde de Kayseri'mizi bir bütün olarak ele alarak ötekileştirmeden, ayrıştırmadan her bir bireye en kaliteli hizmeti vermek için canla başla çalışacağız’’ ifadelerini kullandı. Ağrılılar Derneği Başkanı Aytaç Kırmızıtaş'ta konuşmasında Cumhur ittifakının önemine işaret etti. Kırmızıtaş, Derneklerinin tek bir çatı altında toplanması ve bir yer tahsisi yapılması için Başkan Büyükkılıç'tan destek istedi.

Editör: Haber Merkezi