KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri’nin daha sağlam alt yapıya kavuşması için, merkez ve ilçelerde yatırım atağını sürdürüyor. Bu kapsamda Tomarza İlçesi’ne bağlı Yeni Mahalle’de 1 milyon 120 bin TL yatırım bedeli ile içme suyu isale ve şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Son teknolojik yeni nesil malzemeler kullanılarak yapımı hızla devam eden ve toplam uzunluğu 11 bin 710 metre olan proje tamamlandığında bölgede altyapı daha güçlü bir yapıya kavuşmuş olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, KASKİ tarafından 2022 yılında da kent genelinde çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

“Sağlam altyapı, sağlam gelecek” anlayışıyla merkez ve ilçelerin geleceğini inşa ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti: “Kentimiz genelinde yürüttüğümüz altyapı hizmetleri kapsamında yerleşim alanlarının içme suyu ihtiyacını karşılayabilmek adına yeni içme suyu şebeke hatları imalatımız devam ediyor. Bu kapsamda temiz su tedarik etmek için hazırlanan projeleri sırasıyla hayata geçiriyoruz. Kesintisiz ve sürdürülebilir hizmet için elimizden geleni yapıyoruz.

Çok şükür her şey isteğimiz şekilde ilerliyor. Hemşehrilerimizin altyapı hizmetlerinden kesintisiz şekilde yararlanmaları için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi