Kayabaşı Mahallesi sakinlerinden olan Serpil Gökduman, 31 Mart Seçimlerinde “Mahallemize Kadın Eli Değecek” sloganı ile adaylığını açıkladı. Gökduman’ın adaylığı mahalle halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Argıncık Kayabaşı Mahallesi’nin tek kadın muhtar adayı Serpil Gökduman, mahalle halkının ciddi manada desteğini almış durumda.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kaldı. AK Parti’nin hemen her dönemde kalesi durumunda bulunan Kayseri’de Belediye Başkan adayları yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu seçimlerde belediye başkanlıklarının yanı sıra muhtarlık seçimlerinde de kıyasıya bir yarış var.

MAHALLELİNİN DESTEĞİNİ ALMIŞ DURUMDA

2019  muhtarlık seçimlerinde Kayseri’de kadın adaylar seçimlere farklı bir renk ve farklı bir hava katmış durumda. Kayseri’nin hemen hemen bütün mahallelerinde kadın muhtar adayı görmek mümkün. Bunlardan bir tanesi de Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık semtinde bulunan Kayabaşı Mahalle muhtar adayı Serpil Gökduman.

YILLARCA AK PARTİ KADIN KOLLARINDA HİZMET VERDİ

Kayabaşı Mahallesi Muhtar adayı Serpil Gökduman, seçim çalışmalarını ise büyük bir hızla sürdürüyor. Eşi Mustafa Gökduman ile mahallede çalmadık kapı bırakmıyor, kapı kapı dolaşan Serpil Gökduman, Kayabaşı Mahallesi için ne gerekiyorsa yapmak için çalışacaklarını ifade ediyor.

Uzun yıllar AK Parti Kocasinan Kadın Kolları yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yapan ve görev yaptığı yıllarda emeğini ve zamanını hiçbir şekilde esirgemeyen, partisinin adeta bir neferi olarak uzun yıllar görev alan Serpil Gökduman, bu seçimlerde ise siyaset kimliğini bir kenara bırakarak mahalle halkına daha fazla hizmet etmek amacıyla muhtarlığa adaylığını koydu. “HİZMET İÇİN GELİYORUZ” diyen Serpil Gökduman, mahalle halkının da önemli bir bölümünün desteğini almış durumda.

MUHTARLIK EK İŞİMİZ DEĞİL TEK İŞİMİZ OLACAK

Uzun yıllar kadın kollarında mahallesine hizmet eden Serpil Gökduman 31 Mart seçimlerinde de muhtar olarak seçilip Kayabaşı mahallesine daha fazla hizmet etmeyi planlıyor. Serpil Gökduman Eğitimden sağlığa, spordan, sanata, özellikle de kadınlara yönelik farklı kültür faaliyetleri olmak üzere bir çok alanda mahallenin ihtiyacı olan işlere öncülük etmek için kolları sıvadıklarını belirtti.

Kayabaşı Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Gökduman, “Allahın izni ile MUHTARLIK EK İŞİMİZ DEĞİL TEK İŞİMİZ OLACAK” diyor. Serpil Gökduman, “ Kayabaşı mahallesinde ilk olarak KENTSEL DÖNÜŞÜM konusunda daha hızlı bir ilerleme kaydedebilmek için Kocasinan Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Aynı şekilde mahallemiz için eksikliği hissedilen bütün projeler de yine Kocasinan Belediyemizin ilgili birimleri ile koordineli bir çalışma içerisinde olacağız” dedi.

MAHALLEMİZİN SAKINİ DEĞİL SAHİBİ OLACAĞIM

Yıllarda iktidar partisinin kadın kollarında görev yapan şimdi ise Kayabaşı Mahallesi’ne daha fazla hizmet getirebilmek için muhtar adayı olarak yola çıkan ve Kayabaşı Mahallesi’nde tek kadın muhtar adayı olan Serpil Gökduman, “MAHALLEMİZİN SAKİNİ DEĞİL SAHİBİ OLACAĞIM” diyor. Sosyal medya hesabından da seviyeli ve güzel bir kampanya yürüten Serpil Gökduman eşi Mustafa Gökduman ile ev ev dolaşarak hem kendini tanıtıyor hem de mahalle sakinlerinden oy istiyor.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ AİLESİ OLDU.

Kayabaşı Mahalle Muhtarlığı için adaylığını koyan Serpil Gökduman’a bu yolda en büyük destekçisi ise eşi ve çocukları oldu. Kardeşleri ve yakın akrabaları tarafından da ciddi ölçüde desteklenen ve teşvik edilen Serpil Gökduman’a muhtarlığa aday olması yönünde teşvik eden kişi ise kardeşi aynı zamanda gazeteci kimliği ile de bilinen Mustafa DURAN oldu.

Kadın aday olarak dikkat çeken Serpil Gökduman, “Öncelikle aileme, eşime, çocuklarıma, kardeşlerime ve yakın akrabalarına adaylığım konusunda verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ailem böyle desteklemese herhalde aday olarak çıkamazdım. Bu seçimlerde Kayseri genelinde çok sayıda kadın aday var. Bütün kadın adaylara başarılar diliyorum” dedi.

ARGINCIKTA DOĞDU VE 48 YILDIR ARGINCIKTA YAŞIYOR

Aslen Pınarbaşı’nın Şabanlı Köyü’nden olan 48 yaşındaki Serpil Gökduman 1971’de Argıncık Çukurlar Mahallesi’nde dünyaya geldi. İlkokulu Argıncık Merkez İlkokulunda, orta okulu ise Argıncık Ortaokulunda okuyan Serpil Gökduman liseyi ise Atatürk Kız Meslek Lisesi’nde okudu. Serpil Gökduman evli ve 2 kız 1 erkek olmak üzere 3 ocuk annesidir.

Editör: Haber Merkezi