KAYMOS Başkan Yardımcısı Sami Yalçın Kayseri Mobilya Sanayi Derneği üyelerinin bu kampanyaya büyük bir teveccühü olduğunu belirterek ‘’Kampanyaya üyelerimizden destek beklediğimiz gibi oldu, Kayseri Mobilya Sanayi Derneği üyelerinin yardım için birbirleriyle adeta yarıştığını gördük. Bu ilgiyi görünce de tır sayısını artırarak Kayseri AFAD Müdürlüğü ile görüşerek çalışmamıza hız verdik.’’ dedi.

KAYSERİDEN 50 TIR MOBİLYA

Gerekli organizasyonlar yapılarak sel bölgesindeki insanların en elzem ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlık yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Sami Yalçın ‘’sel bölgesindeki insanların evlerindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Biz Kayseri Mobilya Sanayi Derneği olarak mobilyadan oluşan 13 tır yardım malzemesini yola çıkaracağız. Bununla birlikte bireysel olarak yardım gönderen üyelerimiz var. Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Sanayi Odası da sel bölgesine yardım tırı gönderdi. Toplamda Kayseri’den yaklaşık 50 tır sel bölgesine ulaştırılmış olacak. KAYMOS olarak afetzedelerimizin en elzem ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz, zaten gıda gibi yardımlarda devletimiz ve halkımız gereken hassasiyeti gösteriyor, biz de elimizden geldiğince kendi mesleğimiz ve işimiz olduğu için mobilya yardımında bulunmak istedik. Tırlarımızın içerisinde yaklaşık bin adet çekyat, bin adet yatak, baza, başlık setlerimiz ve sehpalarımızın yanı sıra, yatak odası ve genç oda takımları mevcut.

BAŞKAN YALÇIN’IN EVLADINI KAYBETMESİ BİZİ ÜZDÜ

Yardım tırlarının yola çıkması için organizasyonun sağlandığını dile getiren Sami Yalçın sözlerini şöyle tamamladı:’’ Yardım tırlarımızı yola çıkarmak üzere hazırlarken acı bir haber aldık. Başkan Yalçın’ın kıymetli evladının elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzdü, Buradan Başkanımız Mehmet Yalçın Bey’e başsağlığı diliyoruz, Allah sabırlar versin, ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin’’

Editör: Haber Merkezi