Mehmet Akif İnan Kütüphanesinin açılışına Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, sendika olarak eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük mücadelesini verirken bir yandan da öğrencilerimiz için çalışma ve okuma ortamları hazırlamaya çalışıyoruz, dedi.

Genel Başkan Sayın Ali Yalçın, yedi bölgeye yedi güzel adam kütüphanesi planlamıştık fakat yedi bölgeyle sınırlı kalmadı şubelerimizin kütüphane açmaları Türkiye’ye yayıldı, ifadelerini kullandı. Yalçın, gelecek nesillerimiz için böyle bir kütüphane açan Kayseri Şubemize ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Kurucu Genel Başkanımız ve yedi güzel adam bizim kültürümüzün yapı taşlarıdır. İlim ve irfan yolunda Erdem Beyazıt, Nuri Pakdil, Mehmet Akif İnan ve diğer sanatçılarımız medeniyet değerlerimizi sanatlarının merkezine koymuşlardır, dedi.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Abudder Elbey, “Kütüphanemizi öğrencilerimizin istifadesine hazırlamak için aralıksız çalıştık, kütüphanemizin raflarını kitaplarla doldurduk ve aynı zamanda Yedi Güzel adam Koridorunda öğrencilerimiz için oyun masaları hazırladık.” dedi. Akif İnan kütüphanesinin açılışı Kocasinan İlçe Şube Müdürlerinin, okul müdürlerinin, eğitimcilerin ve davetlilerin katılımıyla yapıldı.

Editör: Haber Merkezi