Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf siteleri ile esnaflara ayrı bir misyon ve vizyon kazandırdıklarını ve bu sayede esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini ve yatırım planlamalarında da yine esnafa yönelik çalışmalar sergilediklerini söyledi.

Matbaacılar ve Kömürcüler Sitesi esnaf sitelerini gezen ve burada esnaflar ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, toplumun her kesimindeki birey ve meslek gruplarını önemsediklerini ve değer verdiklerini sonuçta ise Kayseri'nin kazançlı çıktığını kaydetti.

Esnaf sitelerinin ülkeye örnek olduğunu diğer şehirlerdeki esnaf odalarınca bu projeler hakkında kendilerinden bilgi istendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Kayseri Belediyeleri esnaf dostu bir belediye olarak hem esnaflara hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmalar yerine getirmektedir. Kapalı semt Pazar yerleri, Hurdacılar sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar sitesi, Çelik Eşya üretici ve satıcılar sitesi, Peynirciler sitesi gibi siteler aslında esnafa ve tüketiciye verilen önemin bir ifadesidir. Kayseri’ye yapılan her yatırım esnafın gelirini artırmaktadır. Kayseri bölge ve ülke ekonomisi için önemli bir merkez. Yerel yönetimler şehrin prestijini arttıracak çalışmalara imza atmaktadır" dedi.

Esnaf sitelerini ilçelerde de inşa edeceklerini ve her ilçenin ticari türüne göre esnaf siteleri oluşturacaklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, esnafın yüzünü daha da güldüreceğini ve üreten, kazanan ve kazandıran bir şehir olarak projeleri sıra ile yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi