BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı oda, dernek ve sendikaların başkan ve yöneticileriyle yaptığı görüşmede tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Kayseri için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Ziyaretlerde Kayseri'deki trafik sorununun giderilmesine yönelik çalışmalara da değinen Başkan Çelik, katlı kavşaklar ve bazı kavşaklarda yapılacak düzenlemelerle birlikte sorunun tamamen bitirileceğini söyledi.

Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette konfederasyonları ve Kayseri'deki örgütlenmeleriyle ilgili bilgi veren Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Kayseri'de 11 iş kolunda 18 bin 145 üyeleri bulunduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de kısa süre önce genel kurullarını yapan Memur-Sen'e bağlı sendikaların yeni yönetimlerine başarı temennisinde bulundu. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Kayseri için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Başkan Çelik, çalışan kesime ilişkin de açıklamalarda bulundu. Belediyelerde çalışanların yüzünün gülmesi ve böylece iyi hizmet üretilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Çelik, "Çalışanlarımızın yüzünün gülmesi için ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptık. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Karşılığında da onlardan vatandaşlarımıza güler yüzlü, iyi hizmet bekleyeceğiz" dedi.

"TRAFİK SORUNU BİTECEK"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Toptan Tedarikçiler Derneği Başkanı Kenar Erdem ve yönetimi ile Bisikletçiler ve Motosikletçiler Odası Başkanı Hacı Mehmet Doğan ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Ziyarette ulaşıma yönelik çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, yapılan ve yapılacak olan çalışmaların tamamlanmasıyla trafik sorununun giderileceğini söyledi. Bu aylarda yurt içi ve yurtdışında tatil için gelenlerle birlikte Kayseri'deki taşıt sayısının ciddi manada arttığını ve bu durumun yoğunluğa sebebiyet verdiğini dile getiren Başkan Çelik, "Katlı kavşaklar bir miktar gecikti; ama çok güzel oluyor. Daha sonra birkaç kavşak daha bitince Kayseri'de sıkıntı kalmaz. Bu arada Ulaşım Master Planı ile tüm araçları masaya yatırıyoruz. Hangi bölgede ne seviyede hareketlilik olduğunu tespit ediyoruz. Master Plan tamamlanınca bisiklet alışkanlığını da artıracağız" dedi.


Editör: Haber Merkezi