Kayseri Kızılay Merkez binasında yapılan törende Genel Merkezce görevlendirilen Müfettiş Mahmut Ilgaz ve Servet Peker kayyum olarak atandıkları Kayseri Kızılay'ı 4 ay kayyum olarak idare ettikten sonra Cafer Beydilli, başkanlığındaki yeni yönetime devretti. Devirde Genel Merkez Yönetim Kurulu Kararını ve tüm belgeleri teslim ettiler. Devir teslim töreninde Kocasinan önceki dönem Belediye Bekir Yıldız, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Ahmet Taş, fakir ve muhtaçlara Yardım Derneği Başkanı Burhan Karamustafaoğlu, Kaski Genel Müdürü Özgür Özdemir, Anadolu Teknik Meslek Lisesi Müdürü Osman Yücel, Talas Kızılay Şube Başkanı Ünal Yüksel, Melikgazi Kızılay Şube Başkanı Av. Dursun Daş ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende Yeni Başkan Cafer Beydilli, "Kızılay Türkiye'nin prestijli bir kurumu 153 yıllık bir geçmişi olan, 81 ilde 260 şubesi, 240 temsilciliği bulunan yurt dışında uluslararası faaliyette bulunan, kamu yararına çalışan, Kızılhaç ile birlikte faaliyetlerini yürüten bir kuruluştur. Kızılay'a hizmet edip ahirete intikal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Çalışanlara, emeği geçenlere yönetimde görev alanlara teşekkür ediyorum. Bu görevi hiçbir din, dil, ırk, renk ayrımı yapmaksızın yerine getireceğim.

Kızılay'ın Bayrağının daha yükseklerde dalgalanması için her türlü çabayı sarf edeceğim. Kızılay'ın Hilalini taşımak, ona hizmet etmek büyük bir onur ve şereftir. Kızılay'ın kapısı herkese açıktır. Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte hiçbir karşılık beklemeden çalışacağımıza inanıyorum. Bize güvenip görev veren Kızılay Yönetimine teşekkür ediyorum. Gayret bizden başarı Allahtan'dır.”dedi

KAYSERİ KIZILAY YÖNETİM KURULU

1-Cafer Beydilli-Şube Başkanı

2-Mehmet Hüsrevoğlu-Şube Başkan Yardımcısı

3-Dr.Ahmet Kekeç-Sekreter

4-Hüdaverdi Adıgüzel-Sekreter Yardımcısı

5-Akif Çavdar-Muhasip

6-Mustafa Haspaylan-Veznedar

7-Prof. Dr. İbrahim Özcan-Üye

8-Av.Yasemin Karaköse

9-Davut Akkaş-Üye

10-Yusuf Kuzucu-Üye

11-Dr.Yavuz Yücel-Üye

12-Av.Abdurrahman Keskin-Denetçi

Editör: Haber Merkezi