Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan Kayseri Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Kayseri’nin mobilyanın başkenti olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu ifadeyi Kayseri’nin girişine yazdıracağını belirtti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan Kayseri Mobilya Fuarı’nın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin her zaman güzelliklerle anılan bir il olması için gayret gösterdiklerini söyledi. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fuar alanı ve fuar alanına Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteği ifade ettiği için Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimine teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’de güzellikleri paylaşacağız. İkinci etap için de aynı desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek isterim” dedi.

“BU ŞEHRE ÇİVİ ÇAKANA MİNNET DUYUYORUZ”

Konuşmasında Kayseri için mobilya sektörünün önemini de vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kayseri mobilyanın başkenti. Kayseri’nin girişine mobilyanın başkenti yazdıracağımı belirtmek istiyorum. Ayrıca Kayseri genlerimize işlemiş olan ticaretin ve endüstrinin de merkezi. Bu şehre bir çivi çakan, emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KAYSERİ TURİZMLE ANILIR HALE GELECEK”

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin turizme yönelik çalışmalarından da bahseden Başkan Memduh Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kayseri’nin bundan sonra turizmle anılır hale gelmesini sağlamak aslı vazifemiz olacak. Erciyes’e yaptığımız Yüksek irtifa Kamp Merkezi ile Kayseri sporun da merkezi olacak. Turizmin merkezi olmak için gerekli çalışmaları birer birer hayata geçiriyoruz. Her attığımız adıma sahip çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri dinliyor ve destek oluyorlar.”

Konuşmaların ardından Kayseri Mobilya Fuarı’nın açılışı yapıldı. Konuşmasında ve fotoğraf çekimi sırasında Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini dile getiren Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, fuar alanındaki çevre düzenlemesi için Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Üç günde Başkan Büyükkılıç ve ekibi yaptıklarıyla tarih yazdı” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi