OSB’ne Sahip Çık Platformu Kayseri OSB’nin mallarının söz konusu Vakfa aktarılması sürecinin durdurulması ve sanayicilerin haklarının korunması için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak, mevcut yönetimin görevden uzaklaştırılması talebinde bulundu.

Sözkonusu suç duyurusuna ilişkin olarak, OSB’ne Sahip Çık Platformu’nun klasörler dolusu bilgi ve belgeyi Cumhuriyet Savcısına teslim ettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bilgi paylaşımından bulunan OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, 200’ü aşkın sanayicinin onayı ile böyle bir girişimde bulunduklarını aktardı.

Kiracıoğlu paylaşımında, “OSB’ne sahip çık platformu adına yaptığımız basın toplantısın da kayyum atamasına gerek olmadığını yönetimin seçime veya kapalı ibra oylamasına gitmesi gerektiğini belirtmiştik. Ancak Müsrif Başkan OSB’ye ait mülkleri teker teker vakıfa devretmeye başlaması üzerine 200’ü aşan üyemizin oluru ile bugün cumhuriyet başsavcılığına aktarılan mülkiyetler hakkında suç duyurusunda bulunup, soruşturma süresince soruşturmanın selameti açısından yönetimin görevden uzaklaştırılması gerekliliği ile ilgili dilekçemizi vermiş bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi