KAYSERİ Şeker Fabrikasının Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında futbol, güreş, satranç ve masa tenisi branşlarında yaz kursları başladı.


Kayseri Şeker Fabrikası tarafından ücretsiz olarak açılan yaz spor okuluna 8-14 yaş gurubunda kayıt yaptıran 300 öğrenciye, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi ile 4 branşta haftada 4 gün eğitim veriliyor. Yaz spor okullarını, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Demir, Abdullah Borazan, Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcısı İsmail Gedik, Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı İbrahim Dayı, fabrikanın birim müdürleri ile birlikte ziyaret ederek yöneticilerden kurslar hakkında bilgi aldılar. Yaz spor okulları ziyaretinde konuşan Akay, Kayseri Şeker Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yaz spor okulları uygulamasını 8 senedir gerçekleştiriyoruz. Bu sene itibariyle Kayseri'de 340 öğrenci Boğazlıyan’da 250 kişi olmak üzere toplamda yaklaşık 600 gencimiz bu etkinlikten faydalanıyor" dedi. Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü;


"Kayseri Şeker olarak Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yaz spor okulları faaliyetimizi isteyerek ve severek çok değerli hocalarımızın eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Böylece gençlerimizi geleceğe hazırlamak, yeteneklerini geliştirmeleri ve birlikte hareket etme becerisini sağlamaları açısından bu ekip ruhu anlayışı içerisinde olmalarına katkı sağlıyoruz."



Editör: Haber Merkezi