Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin markalarıyla birlikte güçlü olduğunu belirtti ve şehrin en önemli markalarından İstikbal Mobilya Kayserispor’un çok daha güçlü olması için çalıştıklarını söyledi. Başkan Büyükkılıç, Kayseri ve bu şehrin en önemli markaların sahipsiz olmadığını belirtti.

2019-2020 futbol sezonu öncesi İstikbal Mobilya Kayserispor’la ilgili bir zirve gerçekleştirildi. Yeni sezon öncesi yapılacaklarla ilgili zirveye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Vali Şehmus Günaydın, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, oda ve borsa başkanları, Boydak Holding CEO’su, Kayseri Organize Sanayi Başkanı ve yöneticiler katıldı.

Toplantıda Kayserispor’la ilgili yapılması gerekenler ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un şehrin en önemli markalarından birisi olduğunu ifade ederek markaların çok daha güçlü olmasının Kayseri’nin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti. Kayseri ve Kayseri’deki markaların asla sahipsiz olmadığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, bu düşünceyle her zaman olduğu gibi Kayserispor’a ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. İstikbal Mobilya Kayserispor’un şehrin değeri olduğunu da belirten Başkan Büyükkılıç, tüm şehrin sahip çıkmasıyla çok daha güçlü bir Kayserispor’un izlenebileceğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi