Kayseri’de yeni yılın ilk bebeği saat 00:05’te Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Polikliniğinde dünyaya geldi. Asena Tekin ve Ahmet Tekin’in bebekleri 3 kilo 900 gram ve 51 santim olarak doğdu. Çift, hem yılın hem de kendilerinin ilk bebeğine Yüsra ismini verdi. İlk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Anne Asena, “Bebeğimiz hem bizim hem de yeni yılın ilk bebeği oldu. Bu durumdan dolayı da tabi ki çok mutluyuz. Şehir Hastanesini tercih etmekle iyi bir karar almışız. Sevgili doktorumuz, ebelerimiz çok güzel ilgilendiler. Büyük bir profesyonellikle birlikte adım attık. Bu durumdan dolayı da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Anne Asena ve baba Ahmet Tekin’i tebrik eden Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Şamil Gergin, “Her gün 25 ila 30 doğumun olduğu Kayseri Şehir Hastanesinde devletimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünde, 2023 yılında devletimizin hastanesinde doğan ilk bebeğimizi Başhekimliğimiz adına ziyarete geldik. Başhekimliğimiz adına baba Ahmet Bey’i ve anne Asena Hanım’ı tebrik ediyoruz. Bebeğimiz Yüsra’ya da sağlıklı, uzun bir ömür diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni yılın ilk bebeğinin saat 00:05’te doğduğu dile getiren Kadın Doğum Uzman Doktoru Hatice Durmuş, “Anne ve babamızın sağlıklı ilk bebekleri. Bugün yeni yılımızın, 2023’ün ilk saatlerin de saat 00:05 geçe bebek doğdu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Annemizde sağlıklı. Şehir Hastanemizin yeni umutlara açık bebeği doğdu. Anneye, baya hayırlı olsun diyoruz. Mutlu yıllar herkese” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi