Kastamonu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketi dolayısı ile zarar gören bölge halkının yanında olmak üzere Ak Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı tarafından hazırlanan yardım paketleri Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığına iletildi. Yaşanan doğal afet dolayısı ile devletin tüm imkanları ile bölge halkının yanında olduğunu aktaran AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin “Devletimiz tüm imkanları ile bölge halkının yanında. Bizler naçizane desteklerimizi Kastamonu İl Kadın Kolları teşkilatımıza ilettik. Yardım paketlerinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yardımlaşmanın kültürümüzde olduğunu hatırlatan Timuçin “Kastamonu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketi dolayısı ile tüm ülke tek yürek seferber oldu. Evlerini ve dahi hayatlarını kaybeden onlarca canımızla bizim de yüreğimiz yandı. Devletimiz her türlü imkanı ile bölge de yaşanan felaketin yaralarını sarmak için yine var gücü ile çalışıyor. Bizler de AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları ailesi olarak; gönül seferberliği temelinde ve de, aziz milletimizin yardımlaşma hassasiyeti ile vesile olmaya çalıştık.

Kayseri Kadın Kolları olarak hazırladığınız naçizane yardım paketlerimizi Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığımıza ilettik. Desteklerini esirgemeyen, emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim devletimizin gücünü artırsın ve inşallah bu felaketler bir daha yaşanmasın. Bu vesile ile, doğal afet dolayısı ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi