Belsinde bulunan 30 Ağustos Mahallesi muhtar adaylarından biri olan İrfan Tanrıkulu farklı kişiliyle öne çıkmayı başarıyor. Asslen Sivas’ın Gemerek ilçesi Küçük Tuzhisar köyü doğumlu olan Tanrıkulu, kırk yıldır aday olduğu bölgede yaşamını sürdürüyor.Özel sektörden emekli genel müdür olan muhtar adayı çevresinde oldukça saygın gören ve başarılarıyla kendisini ispatlamış biri olarak değerlendiriyor.

Niçin muhtar adayı olduğunu sorduğumuz İrfan Tanrıkulu şu açıklamalarda bulundu:

‘’30 Ağustos Mahallesi maalesef çok hizmet gelmemektedir. Mevcut olan muhtarın yeteri kadar hizmet alamadığı için mahalle çok atıl bir durumu da bulunuyor. 40 yıldır aynı mahallede yaşayan bir vatandaş olarak bu duruma üzülüyorum. Geçmişte mahallenin bir ferdi olarak bazen tek başına bazen halkında yardımını alarak bir çok hizmeti mahallemize getirdik. Onun için de eş , dost ,arkadaş ve mahalle sakinlerinin muhtar olmam için ısrarlarına dayanamayıp bu yola girdik.’’

‘’Hayali Allah Rızası Olanın Hayal Kırıklığı Olmaz’’ diye konuşan İrfan Tanrıkulu, bu işe Allah rızası için girdiğini belirtti. 30 Ağustos Mahallesinde duyarlı insanlara ihtiyaç olduğunu ifade eden Tanrıkulu, ‘’Halkımızın takım tutar gibi bir insanı desteklemesi yanlış, kişiye odaklanıp o kişinin kapasitesine bakıp kimin ne kadar hizmet edeceğini tahmin edebilirler ,tabii ki güzel bir çevrede hoş bir yaşam arzu edenler benim gibi düşünen insanlar mutlaka vardır.Son olarak insan yaşadığı yere benzer. İnsan yaşadığı yeri isterse cennete isterse de cehenneme çevirir .Bu kişinin neyi tercih ettiğine bağlıdır. 30 Ağustos Mahallesini cennete çevirebilmemiz için mahalle sakinlerimizin oylarını istiyorum’’ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi