Erciyes Küçük Sanayi Sitesinde 877 tane imalatın faal şekilde çalıştığını 7000 kişinin istihdam edildiğini belirtti. Başkan Tarla, KUMSMALL AVM (Kayseri Uluslararası Mobilya Sarayı) faaliyet de ortalama 1000 kişi istihdam edildiğini belirterek tam kapasiteye geçildiğinde bu oranı üçe katlayacağının altını çizdi.

YENİ İŞ YERLERİ TOKİ EMLAK KONUT VASITASIYLA SATIŞA SUNULACAK

Başkan Yunus Tarla, Kumsmall Avm’de yatırımcıların ve mağaza açanların memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretçi sayılarının da gurbetçilerin gelmesiyle hafta içi 20 bin,hafta sonu ise 50 bini aştığını kaydetti. Burada Erciyes Sanayi sitesi yönetimi olarak yeni iş yerleri yaptırıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘’ 37 yeni iş yeri yaptırıyoruz, bu iş yerlerini Ekim ayı gibi TOKİ Emlak Konut vasıtasıyla 120 ay gibi uygun vadelerle satışa sunacağız. Peşin satın almak isteyenler için opsiyon indirim uygulayacağız. İkisi de satın alanlar için cazip gelecektir.’’dedi.

‘’YOL ÇALIŞMALARINA ÖZHASEKİ BAŞKANIMIZ ÖNCÜLÜĞÜNDE BELEDİYELERİMİZİN DESTEĞİYLE BAŞLANDI.’’

Kumsmall Avm için yol sıkıntısı olduğunu söyleyen Kumsmall Avm Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’ Bu konuda Mehmet Özhaseki Bakanımız öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve Melikgazi Belediyesi yol çalışmalarını üstlendi. Kocasinan Belediyesi Bekir Yıldız Bulvarından, Büyükşehir Belediyesi Erkilet Bulvarından direkt Avm’ye yol çalışmaları devam ediyor. Belediyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi