Parladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ndeki ağız ve diş sağlığına yönelik müşterilerinin hizmetine sunulan son teknoloji ekipmanlar ve tedavi şekillerini Ağız ve Çene Cerrahı Uzman Dt. İbrahim Macit anlattı. Parladent isminin üzerinde çok vakit ayırdıklarını ve dişle alakalı parlamaktan gelen Türkçe bir isim olsun diye düşündüklerini ifade eden Uzman Dt. İbrahim Macit, Parladent isminin bu anlayıştan doğduğunu kaydetti.

Kliniğin tasarımı ve dekorasyonu içinde birçok mimar ve uzman isimden görüş aldıklarını belirten Uzman Dt. İbrahim Macit, herkesin beğenebileceği sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortam oluşturduklarını bunun yanı sırahastaların evlerindeki rahatlığı bulmalarını hedeflediklerini söyledi. Parladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde son teknoloji ekipman ve cihazlarla tedavi gerçekleştirdiklerini ifade eden Uzman Dt. İbrahim Macit, branşlara göre ayrım planladıklarını, hastaların tedavisini en uygun şekilde ve kısa zaman içerisinde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Hijyene büyük önem verdiklerinin altını önemle çizen Uzman Dt. İbrahim Macit, kişiye özel hizmet sunma noktasında bir gayret içinde olduklarını ve pandemi dolayısıyla da bunun değerinin daha da anlaşıldığını kaydetti. Kişiyle özel hizmetin hastaların büyük ilgisini çektiğini ifade eden Uzman Dt. İbrahim Macit, Parladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin bu anlayış ile hizmet sunmaya devam edeceğinin altını çizdi. Parladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne tedavi için gelen hastalar ve yakınlarının rahat bir ortamda bulunmaları ve bekleme süreleri içerisinde keyfili anlar geçirebilmeleri için bekleme odası dizaynları yaptıklarını ve ikramların sınırsız tutulduğunu kaydeden Uzman Dt. İbrahim Macit, buradaki amaçlarının hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmak olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi