Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile teknik ekibini makamında kabul etti. Bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Büyükkılıç, “Hocamızın Allah’ın izniyle başarıya endeksli bir çalışma yapan kişiliği var” dedi.

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’un teknik direktörlük koltuğuna oturan tecrübeli çalıştırıcı Hamza Hamzaoğlu yeni teknik ekibiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarete, Hes Kablo Kayserispor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve teknik ekibi ile bazı yöneticiler de katıldı. Başkan Büyükkılıç, ziyarette yaptığı açıklamada “Değerli hocamızı zaten biliyoruz, tanıyoruz, kamuoyu biliyor. Bu camiada başarısıyla, kişiliğiyle kendisini ön plana çıkartmış bir dostumuzdur. Nezaketinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum, teknik ekibiyle birlikte bizlere ziyaret geldiler” dedi.

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın İstanbul’da olduğunu hatırlatan Büyükkılıç, “Yönetimimize teşekkür ediyorum. Berna başkanımızın İstanbul’da olmasından kaynaklı olarak daha sonraki süreçte yine görüşürüz. Eminim ki, hocamız Allah’ın izniyle başarıya endeksli bir çalışma yapan kişiliği var. Kayseri hep beraber sahiplenir. Yönetimimizle, oyuncularımızla, hocalarımızla pozitif paylaşım ve konuşmayla yol alırsak başarılmayacak hiçbir şey yok” diyerek, yeni teknik ekibe başarılar diledi.

“BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLDUĞU İÇİN BİZLER DE ŞANSLIYIZ”

Hes Kablo Kayserispor teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileterek, şunları söyledi:  “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi hem çok güzel ağırladı, hem de çok güzel düşüncelerini bizimle paylaştı. Tabi ki bir kulüp için destek çok önemli, özellikle bu zamanda. Böyle bir belediye başkanımız olduğu için bizler de şanslıyız. İnşallah başkanımızın da söylediği gibi hep beraber olur, hepimiz işimizi ciddi bir şekilde yaparak Kayserispor’u çok daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Burada herkesin desteğini bekliyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi