Karamustafa, koronavirüsten dolayı yaşamını yitiren eski başkan Veli Altınkaya için başsağlığı dileklerinde bulundu. KGC yeni başkanı Metin Kösedağ'a da yeni görevinde başarılar dileyen Karamustafa, üniversite faaliyetlerinin kamuoyuna aktarılmasında basının rolüne değinerek, bundan sonraki süreçte de işbirliğini geliştireceklerine inandıklarını dile getirdi.

Ziyaretlerinden dolayı Rektör Karamustafa ve ekibine teşekkür eden KGC Başkanı Metin Kösedağ da, Kayseri Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Rektör Karamustafa'ya KAYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun da eşlik etti.

Öte yandan Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti. Koronavirüsten dolayı yaşamını yitiren Veli Altınkaya'nın ailesi ve yakınları için başsağlığı dileklerinde bulunan Arslan, KGC'nin yeni başkanı Metin Kösedağ'a da yeni görevinde başarılar diledi. KGC Başkanı Kösedağ da, Başkan Arslan ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi