İyi Partili Kazım Yücel, vatandaşı ve esnafı dinleyip sorularını belediye meclislerine taşımak için yine sokaklardaydı. Yücel'in bu kez adresi tarihi Kayseri Kalesi ve çevresi oldu. Yücel, esnafa ve vatandaşa karanfil dağıttı ve onları dinledi

KAYSERİ TURİZMDEN PAY ALAMIYOR

Pastırma ve sucuk satan esnaf pandemi nedeniyle işlerinin azaldığını söyledi. Esnafın en önemli tespiti ise turizm konusunda oldu. Kayseri'nin Gastronomi konusunda eksikliğine dikkat çeken esnaf, bu yüzden Kayseri'nin turizmden yeterince pay almadığını belirtti.

SURİYELİLER BİRİNCİ SINIF VATANDAŞ

Esnaf turizmden dert yanarken vatandaşın içini ise Suriyeli mültecilere harcanan 40 Milyar dolar yakıyor. Yücel'i yakalayan vatandaşlar, AKP iktidarının Türk Milletini unuttuğunu ve Suriyelileri birinci sınıf vatandaş yaptığını söylediler. Öncelikli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının olması gerekirken; Türklerin anavatanlarında ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğünü söylediler.

EMEKLİLER AÇLIĞA VE SEFALETE MAHKUM EDİLDİ

Yücel'i emekliler de yakaladı. Enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını ve yapılan zam oranlarının çok komik olduğunu belirten vatandaşlar, emeklilerin açlığa ve sefalete mahkum edildiğini vurguladılar.

VATANDAŞI UNUTAN İKTİDAR YANDAŞI DOYURMAYA DEVAM EDİYOR

Esnafı ve vatandaşı dinleyen Kazım Yücel de "Vatandaşın gündeminde koronavirüsmüş, salgınmış yok. Vatandaşın gündeminde ekonomi var, Suriyelilere aktarılan Milyar dolarlar var, komik maaş zamları var. Vatandaş bırakın gelecek planlamasını, günü bile nasıl kurtaracağını bilmiyor. İktidar, vatandaşı ve esnafı unutmuş, yandaşı doyurmaya devam ediyor. Emekliye zam verecekken 40 dereden su getiren iktidar, kısıtlamalarda kullanılmayan köprülerin geçiş paralarını yandaşlarına takır takır ödemeye devam ediyor. Esnafa 750 TL'lik kira yardımını ballandıra ballandıra anlatan AKP iktidarı kamunun ihalelerinin 3-5 yandaşa peşkeş çekmeye devam ediyor. Doymadılar, doymazlar da. Onlar için esnaf ve vatandaş yok hükmünde! Neyse mi İYİLER var. Esnaf ve vatandaş İYİLERİ dört gözle bekliyor. Biz İYİLER, vatandaşı ve esnafı unutan AKP'yi milletimizin takdiri ile tarihin kirli sayfalarına göndereceğiz. Vatandaş bizimle İYİ olacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi