Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin sosyal tesislerinde düzenlenen kokteyle bir çok siyasi parti ve STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

11:00-15:00 saatleri arasındaki kokteyle İYİ Parti Kayseri Milletkvetili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ataş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu ile belediyelerin basın yayın birimlerinde çalışan basın emekçileri katıldı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, sansürün kaldırılışının yıl dönümünde gazetecilerin yaşadığı sorunların farkında ve bilincinde olduklarını belirterek, “Amacımız Kurban Bayramı sonrası meslektaşlarımızı bu önemli günde bir araya getirip, birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik.

Sansürün gerçek anlamda kaldırıldığı günleri hep birlikte kutlayacağımızı ümit ediyor, yakın zamanda aramızdan ayrılan Veli Altınkaya ve hayatını kaybeden tüm meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi. Kösedağ, bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi