Gectiğimiz ay hizmete giren Avrupa''nın ve Türkiye''nin en büyük karma alışveriş merkezi KUMSmall yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İnternet gazetecilerini yönetim binasında ağırlayan Başkan Yunus Tarla, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetim Kurulu Başkanı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AVM hakkında bilgiler verdiler.

Başkan Yunus Tarla, % 70 mobilya ve % 20''si klasik avmden oluşan KUMSmall''un Kayseri sanayisine mobilyasına ve sosyal hayatına saglayacağı katkıları anlatarak şunları söyledi: "AVM''miz Avrupa ve Türkiye''nin en büyük karma AVM''si olarak hizmete girmiştir. Türkiye''ye ve Kayseri''mize hayırlı mübarek olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. 365 gün fuar mantığında hizmet verecek olan KUMSmall Kayseri''mize önemli oranda katkı sunacak. Birkaç ay içerisinde tam kapasite olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Bunun için de ekip arkadaşlarımla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

Yüzde 7O mobilya sektörü üretici firmalarımızdan oluşan işletmemiz marka firmalardan oluşan giyim, eğlence ve dünya mutfağını da içerisinde barındıran ve mobilyanın buluşma noktası ve vitrini olacak.

Kısa süre önce hizmete girmiş olmamıza rağmen işletme sahipleri olarak AVM''mize olan yoğun ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Siz değerli gazeteci arkadaşlarımızın da sağlayacağı değerli katkılarla burasını dünyaya hep birlikte tanıtacağız" dedi.

KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Üyesi Celal Doğan, % 70''i mobilya, bunun da % 80''i mobilya üretici olan çok değerli markaların yer aldığı AVM''nin, mobilyanın başkenti Kayseri''ye katacağı değere vurgu yaparak, "ihracatta Kayseri mobilyasına çok fazla değer katacak olan KUMSmall özellikle mobilyanın vitrini olacak. Yurt dışından gelen müşterilerimiz  mobilya markalarını burada çok rahat gezerek alışverişini yapma imkanı buluyor. Bizler de ürünlerimizi daha rahat bir şekilde burada sergileyebiliyoruz. Hedefimiz burada perakendeye yönelik ticaretlerimizi yaparken aynı zamanda ihracatımızı daha iyi bir noktaya taşımayı hedefliyoruz.

Mobilya sektörü olarak beklentimiz bu yönde. Bunun yanında müşterilerimizin klasik avm bölümlerimizden de alışverişlerini rahatlıkla yaparken, dünya lezzetlerini sunan cafe ve restoranlarımızdan ve eğlence merkezlerimizden de istifade edebilecekleri bir yaşam alanı oluşturmuş bulunuyoruz.

Sadece Kayseri''mize değil tüm bölgeye ve Türkiye''ye hitap etmekte olan AVM''miz hayırlı mübarek olsun. Sizlere de işletmemize sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

KİG Platformu Sözcüsü Ali Türkaslan ise, bizler de platform olarak böylesi önemli bir projeyi şehrimize kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.

Bizler de burasının tanıtımı adına üzerimize ne görev düşmekte ise her zaman yerine getirmekten onur duyarız.

İnternet gazeteciliği, hızlı ve yaygın habercilik anlamından bugün daha da önem arzetmektedir. KUMSmall AVM şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra AVM''yi gezerek yönetimden AVM ile ilgili platform üyesi gazeteciler, Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Editör: Haber Merkezi