Kiracıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla OSB ile illgili dikkat çeken konuları gündeme getirmeye devam ediyor. 

Kayseri OSB’nin tespit ederek Hacılar Belediyesi'ne Melikgazi Belediyesi’ne yaptığı kaçak yapı suç duyurusu üzerine ilk olarak Hacılar Belediyesi’nden 14 firmaya 18 bin TL ile 318 bin TL arasında değişen cezalar yazıldığı ve sanayiciye tebliği edildiği ifade edildi.

 Kiracıoğlu'nun bu paylaşımı sonrasında, geçtiimiz günlende Hacılar Belediyesi'ne yapılan şikayet başvuruları neticesinde kaçak yapı yaptıkları gerekçesi ile ceza kesilen 14 firmaya yapılan işlemlerin aynısının mevcut başkan Tahir Nursaçan ve başkan yardımcısına da yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Kiracıoğlu, ayrıca, "Kayseri OSB'de başkan ve başkan yardımcısı olursan kaçak yapı yapabilirsin.

Değilsen tutanak tutulur ve belediyelere baskı ile ceza yazdırılır. Aynı kusur kendinden varken başkasının kusurunu şikayet etmek ne vicdana ne insanlığa sığar. Zalimin sonu geldiğinde zulmünü artırırmış." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi