Organize Sanayi’de adeta kılıçlar çekildi. Kayseri OSB'ne Sahip çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu ile OSB Başkanı Tahir Nursaçan arasında yaşanan söz düellosu devam ediyor. Başkan Tahir Nursaçan’ın, “Hiçbir dava kaybettik”sözüne yanıt veren Kiracıoğlu, “ Sn müsrif başkan işten çıkartılan kişilerle ilgili hiç dava kaybetmedik demişti.

Husamettin Kazi’dan sonra Abdullah Ekinci davasını da kaybedip 46 Bin TL işe iade etmeme parası ödediler. Sn başkan insanların ekmeği ile oynamakla yetinmeyip OSB’yi de zarar ettiriyorsunuz. Egolarınız yüzünden hem insanlar hemde sanayicilerimiz zarar görmeye devam ediyor.”dedi.

Kiracıoğlu yine Tahir Nursaçan’ın genel kurul yapılamıyor sözüne de örnek göstererek yanıt verdi. Mustafa Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinin genel kurula gittiğini gösterir bir yazı da paylaşan Kiracıoğlu şunları söyledi: “Saklayacak bir şeyi olmayan OSB’ler teker teker genel kurul yapıyor. Hani yapamıyorduk? Hani yasaktı? Kaçma başkan sanayiciye hesabını ver. İki yıldır bütçe onayı olmayan tek OSB biziz. Madem her şeyiniz mükemmel yapın o zaman genel kurulu sanayicimiz kararını versin.”dedi.

Editör: Haber Merkezi