Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın ve beraberindeki heyet, Talas’ın kırsal mahalleleri Cebir, Yaz Yurdu ve Kepez’i ziyaret etti.


Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Mustafa Yalçın, vatandaşlarla uzun süre sohbet edip 31 Mart’tan sonra hep birlikte yüz ağartan projelere imza atacaklarını söyledi. Alkışlar eşliğinde karşılayan mahalle sakinleri ise Mustafa Yalçın’ı bağrına bastı.


Yaz Yurdu ve Cebir Mahallerinde halkın talep ve tebriklerini kabul eden Yalçın” Biz bir yola çıktık, Allah hayırlı eylesin, sizlerin desteği bizleri daha da güçlü kılıyor, Allah sizden razı olsun”dedi.


Ardından Kepez’e geçen ve Mahalle sakinleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Yalçın, daha önce Kepez'i ziyaret ettiğini belirterek "Kepez’i çok seviyor, ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Köyümüzün, mahallemizin öncelikli sorunu girişinden başlıyor. 31 Mart sonrasında Kepezle ilgili ilk işimiz girişteki bu sorunu çözmek olacak. Ardından bir belediyeci gözüyle sizin için ne lazımsa, gerekeni yapacağız.
Hayvancılıkta, tarımda, eğitimde, ulaşımda her alanda çalışmalarımız olacak. Ayrıca kadın ve genç kızlarımızın boş vakitlerini kurslarda eğitimle geçirmelerini sağlamak adına önemli adımlar atacağız" dedi.


Kepez Mahallesinde düzenlenen futbol turnuvası sonrası da açıklamalarda bulunan Mustafa Yalçın, sporun dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren en önemli etken olduğunu ifade ederek, " Tomarza’mızın yakın köyleriyle Talas’ımızın yakın köyleri zaten komşular bu komşuluklarını bir takım vesilelerle pekiştirmek için bir araya geliyorlar. Bunlardan biri de dostluk maçımız. Kepez mahallemizle Şiraz mahallemizin sahadaki mücadelesi gayet güzel oldu, her iki takımı da kutluyorum. Ama şunu söylemek istiyorum; Kupayı Kepez aldı ama Şiraz da iyi oynadı. Her iki tarafı da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Mustafa Yalçın’a Yaz Yurdu, Cebir ve Kepez Mahalle ziyaretlerine Cumhur İttifakı Tomarza Belediye Başkan adayı Davut Şahin, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut ve ASKF Başkanı Musa Soykarcı da katıldı.

Editör: Haber Merkezi