KOCASİNAN Belediyesi, ilçe sakinlerinin Ramazan Bayramını rahat, huzurlu ve temiz bir şekilde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbiri aldığını açıkladı.

Ramazan ayında gerçekleştirdiği; iftar programları ve Kocasinan’da Ramazanlar Başka Güzel’ etkinlikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Kocasinan Belediyesi, dolu dolu yaşanan Ramazan ayının ardından özlemle beklenen bayram için de tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Çolakbayrakdar, mezarlıklar başta olmak üzere her bayram öncesi bölge sınırları içerisinde temizlik ve çevre düzenlemesi gibi konularda çalışmalar yaparak, ilçe sakinlerine sorunsuz bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini vurguladı.


Bölge sakinlerinin huzur içinde bir Ramazan Bayramı geçirmeleri çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızın bayram süresini daha huzurlu, daha temiz ve daha nezih bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park- Bahçeler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerimiz gereken tedbirleri aldı” diye konuştu. Başkan Çolakbayrakdar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bayram süresince gezi ve dinlenme amaçlı ziyaretçi akınına uğrayacak olan parklarda da genel temizlik çalışmaları devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde ekiplerimiz bölgemizde bulunan bütün ibadethanelerin temizliğine de özen gösteriliyor, bu çerçevede cami ve mescitler de düzenli olarak ekiplerimiz tarafından temizleniyor.”



Editör: Haber Merkezi