Coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında kamu alanları başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında dezenfekte ve hijyen çalışmalarını sürdüren Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde bulunan marketlerde başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarıyla vatandaşlara daha hijyenik bir ortamda sağlıklı bir alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor. Toplum sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kıymetli hemşehrilerim, zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Biz sizin için çalışmaya devam ediyoruz. Aziz milletimizin hizmetindeyiz.” dedi.

Toplumun sağlığını ilgilendiren konularda çok hassas davrandıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kıymetli hemşehrilerim, toplum ve kendi sağlığınızı önemseyerek evlerinizde kaldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı’mızın almış olduğu en önemli kararlardan biri de evde kalma kuralıdır. Siz evlerinizde kalın biz sizin için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi her şartta sizlerin hizmetindeyiz. Özellikle rutin olarak yapmış olduğumuz dezenfekte ve hijyen temizliğini de için de bulunduğumuz süreçten dolayı Aile Sağlık Merkezleri, eczaneler, camiler, okullar, marketler, kuaförler, berberler, pazar yerleri ve diğer kamu alanları başta olmak üzere çalışma alanımızı genişlettik. Vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda daha sağlıklı bir alışveriş yapmaları için marketlerde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Toplumun sık kullandığı alanların temizliğini yapıp, hemşehrilerimizin daha sıhhi ve daha hijyenik bir ortamda hizmet almasını sağlamak için yoğun gayret sarf ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi olarak koronavirüs ile ilgili mücadele kapsamında olayın ilk duyulduğu andan itibaren bütün imkanları seferber ettiklerini ve her türlü tedbirleri en üst seviyede aldıklarını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Bütün gayretimiz, daha sağlıklı ve daha temiz bir Kocasinan’da hemşehrilerimizin yaşaması içindir.” diyerek sözlerini noktaladı.

Esnaflar ise Kocasinan Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı kapsamlı hijyen ve dezenfekte çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi'ne bağlı ekipler, dezenfekte ve hijyen çalışmaları kapsamında her gün farklı alanlar olmak üzere haftada; sağlık ocakları, kamu kurumları, okullar, camiler, marketler, kuaförler, belediye hizmet binaları gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeleri dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi