KOCASİNAN Belediyesi ‘Sağlığınız bizim için önemli’ sloganı ile 2016 yılında başlattığı okullarda hijyenik temizlik çalışmaları kapsamında Beyazşehir İMKB İlkokulu'nda ilaçlama ve temizlik çalışması yaptı.


Kocasinan Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelindeki okullarda hijyenik temizlik çalışmaları devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, Beyazşehir İMKB İlkokulu’nda belediye ekipleri tarafından ilaçlama ve temizlik uygulaması yapıldı. Temizlik ve dezenfekte çalışmalarını takip eden Başkan Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç eşlik etti.


Belediye olarak eğitime önem verdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Daha sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi için elimizden gelen her türlü gayretin içindeyiz. Bu kapsamda 2016-2017 eğitim öğretim yılı açılışında başlattığımız ‘Hijyen ve Dezenfeksiyon Ekibi’ projesiyle, okullarda fiziki temizliğin yanında mekanların hijyenik temizliğini de yaptırarak dezenfekte ediyoruz. Bu yıl da oluşturduğumuz okul temizlik ekibi, Kocasinan sınırları içinde bulunan anaokulu ve ilköğretim okulu olmak üzere toplam 62 okulumuzun haftada 1 olmak üzere hijyenik temizlik çalışması gerçekleştirecek. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonrada eğitim-öğretime desteği artırarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi