Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi olarak hizmet verecek olan tesisi inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerinin yaşam standardını yükseltecek olan tesisin spordan eğitime kültürden sağlığa her alanda hizmet vereceğini söyledi.

Kocasinan’a her geçen gün yepyeni yaşam alanları kazandırdıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Ahievran, Yavuz Selim ve Kocasinan Mahallelerine hizmet verecek olan Aile Sağlık Merkezinin son kontrollerini gerçekleştirdik. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından iç tefrişatının tamamlamasıyla birlikte Aile Sağlığı Merkezi de vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Ayrıca sağlık merkezinin yanına hem eğitim faaliyetleri hem de sportif etkinliklerin yapılabileceği tesisi ilçemize kazandıracağız. Diğer mahallelerimize de bu ve buna benzer tesisler yaparak, ilçe sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden tesislerimiz, Kayserimize ve Kocasinan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adına daha güzel hizmetler verebilmek için tesislerimizi birer birer yapıyor ve tamamlıyoruz.” sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi