Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisi’nde çeşitli kurslarda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelip, onlarla keyifli vakit geçirdi. Fatma Çolakbayrakdar, özellikle Pastacılık Kursu’nda geleceğin aşçılarına karpuzlu limonata, simit pizza ve süt dilimi tarifini verdi ve mutfakta bilinmesi gereken püf noktaları anlattı.

Fatma Çolakbayrakdar, ilk olarak El Sanatları Nakış Kursu’nu ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti. El emeği göz nuru ürünler hakkında bilgi alan Bayan Çolakbayrakdar, kursiyerlere ‘Ellerinize emeklerinize sağlık’ dedi. Ardından İngilizce, Robotik Kodlama ve Ebru Kursu’nu ziyaret eden Fatma Çolakbayrakdar, geleceğin teminatı çocukların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Sonrasında ise 8-12 yaş arası Aşçılık Kursu’nda eğitim gören minik aşçılar ile birlikte mutfağa girerek onlara tecrübelerini paylaşan Fatma Çolakbayrakdar, gençlere karpuzlu limonata, simit pizza ve süt dilimi tarifini verdi ve mutfakta bilinmesi gereken püf noktaları anlattı. Çocuklara bilgi ve tecrübelerini aktarmayı da ihmal etmeyen Fatma Çolakbayrakdar, onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Ziyarette Fatma Çolakbayrakdar’ın sıcakkanlı sohbetinden etkilenen minik aşçıların mutluluğu yüzlerde tebessüm oluşturdu. Çocukların her zaman yanında olduklarını belirten Fatma Çolakbayrakdar, “Çocuklarımız ile birlikte zaman geçirmek ve onlarla birlikte nefes almak bizlere neşe ve enerji katıyor. Özellikle Kocasinan Akademi’nin yaz boyunca çocuklara açmış olduğu kurslar sayesinde gençlerimiz hem eğlenerek öğreniyor, hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyorlar. Bu kursta da çocuklarımızın buraya çok istekli geldiklerini gördük. İlgilerinden dolayı hepsine teşekkür ederim. Her zaman yanlarında olduğumuz çocuklarımıza gönülden verdiğimiz desteği artırarak devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Renkli ve eğlenceli görüntülerin oluştuğu ziyarette, minik aşçılar ise Fatma Çolakbayrakdar’ın kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi