Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Çocuk Kulübü’nü ziyaret edip, çocuklarla bir araya geldi. Çocukların yaz kursları kapsamında almış oldukları eğitim sonunda ortaya çıkardıkları resimlerden oluşan sergiyi de inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Çocuk Kulübü ile yetenekli nesillerin yetişmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Mimarsinan Mahallesi’nde Kocasinan Çocuk Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Onlarla tek tek sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, kursiyerlerin Resim Kursunda birbirinden güzel sanat eseri niteliği taşıyan eserleri inceledi. Çocuklarla keyifli vakit geçiren Başkan Çolakbayrakdar, bağlama ve halk oyunu alanlarda eğitim gören öğrencilerin performansını da izledi. Hünerlerini sergileyen kursiyerlerin performansı göz doldurdu. Çocuk Kulübü ile yetenekli nesillerin yetişmesine katkı sağladıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü’nde yaz okulu kapsamında çocuklarımız eğitim görüyorlar. Düzenlemiş olduğumuz eğitimlerimizle yetenekli nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlıyoruz. Bütün gayretimiz; Büyük ve Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. Yavrularımızın geleceği için, yarınları için, huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile emek harcayarak, güzel bir sergi hazırlayan ve gösteri sergileyen çocuklarımızı ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Geleceğimizin teminatı yavrularımız, tesisimizde hem eğlenerek öğreniyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi