Kocasinan Belediyesi'nin Mithatpaşa Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Kadir Gecesi ve Ramazan ayının 26'ncı gününde düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi olduğu görüldü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Tüm Kayserili hemşerilemirizin Ramazanını ve Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Ramazan Bayramımızda şimdiden kutlu olsun diyorum. Kayseri'de vatandaşlar oruç konusunda birbirine saygılı oluyor. Bizler parti olarak tüm Türkiye'de vatandaşla birlikte iftar ediyoruz. Pandemide toplu iftarları ve teravileri özlemiştik" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, "İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum. Uzun süreden sonra bu tür tabloları özledik. Kayserimiz bir başka güzel gerçekten. Bizim amacımız masa başında olmak değil vatandaşlarla birlikte olmak" diye konuştu.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunması ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi