Başkan Mustafa Çelik, ‘Daha Temiz Kocasinan’ parolasıyla geçtiğimiz günlerde aldıkları temizlik araçlarıyla filoyu güçlendirdiklerini hatırlatarak, imar ve altyapı çalışmalarında kullanmak üzere 1 milyon 700 bin lira harcamayla 5 yeni iş makinası satın aldıklarını belirtti.

Devlet Malzeme Ofisi‘nden alınan araçları meclis üyeleriyle birlikte inceleyerek test sürüşü yapan Başkan Mustafa Çelik, “Amacımız Kocasinan’a en iyi ve en kaliteli hizmeti vermektir. Bunun için gerekli araç ve ekipman konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

Altyapı çalışmaları için gerekli ekipman ve donanım ihtiyacını tespit ettiklerinin altını çizen Başkan Çelik,” Belirlediğimiz ve ihtiyaç duyduğumuz makinaları almaya karar verdik. İlk etapta 1 Milyon 700 bin lira ödediğimiz 1 dozer, 2 ekskavatör ve 2 yükleyici dozer olmak üzere 5 aracımızı teslim aldık. Önümüzdeki günlerde bu araçlara takviye yapacağız. Altyapı ve yol çalışmalarında yeni iş makinalarımızı daha etkin kullanacağız. Hem belediyemize hem de Kocasinan’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.
 
Editör: Haber Merkezi