Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

İnsanı merkez alan hizmet odaklı belediyecilik parolasıyla Kocasinan’a yeni bir soluk getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı sosyal yaşam alanlarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Kocasinan’ın geleceğine yönelik birçok projeye imza atan ve ilçeyi sosyal tesislerle donatan Başkan Çolakbayrakdar, bu zamana kadar bölgenin ihtiyacı olan 21 adet modern sosyal tesisi vatandaşların hizmetine sundu. Kocasinan’a 5 yeni tesis daha kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, bu tesislerin açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi.

Daha güzel bir Kocasinan inşa etmek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “İlçe sakinlerimize daha iyi imkanlarda hizmet verebilmek için durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız modern sosyal tesisler, mahallelerin sosyal, kültürel ve sanatsal hayatına büyük bir canlılık katıyor. Mahallelerimizi cazibe merkezi haline getiren tesislerimizin, her geçen gün sayısını artırıyoruz. Vatandaşlarımızın tesislerimize olan yoğun ilgisi ve memnuniyeti, bizleri yenilerini kazandırma konusunda teşvik ediyor. Bu çerçevede 2 tanesi kırsal mahallelerimizde olmak üzere toplam 21 sosyal tesisi ilçemize kazandırdık. Son olarak yapımı tamamlanan Ziya Gökalp Mahallesi’nde Modern Pazar Yeri ve Sosyal Tesis, Yenişehir’de Modern Pazar Yeri ve Sosyal Tesis, Erkilet Osmangazi’de Emniyet Hizmet Binası, İstasyon Mahallesi’ne Rekreasyon Alanı ve Ahi Evran’da ise Sosyal Tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin resmi açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. 19 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’teCumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan toplu açılış törenine tüm vatandaşlarımızıdavet ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

Çağı yakalayan hizmetlerle Kocasinan’ı geleceğe taşımaya devam edeceklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ‘Yaşamak ve Yaşatmak için’parolası doğrultusunda spordan sanata, kültürden eğitime her alanda hizmet sunan Kocasinan Akademi’ye yeni tesis çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Yaptığı yatırımlarla göz dolduran ve Kocasinan’a bu zamana kadar toplam 21adet modern tesis kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, tüm Kayserilileri toplu açılıştörenine katılmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi